NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

HIGGS: Δημόσια πρόσκληση στην Αθήνα με στόχο τη στήριξη οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών

HIGGS: Δημόσια πρόσκληση στην Αθήνα με στόχο τη στήριξη οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών

Το HIGGS, με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ανακοίνωσε δημόσια πρόσκληση με στόχο τη στήριξη οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών για την υλοποίηση μικρής κλίμακας δράσεων και προγραμμάτων.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ελληνικά και βρετανικά μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, καθώς και σε ελληνικές και βρετανικές κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής θα δοθούν δύο χρηματοδοτήσεις ύψους €2.775 και €1.775 στον πρώτο και τον δεύτερο νικητή. «Το έργο που θα χρηματοδοτηθεί μπορεί να είναι μεγαλύτερης αξίας, αρκεί η οργάνωση να μπορέσει να εξασφαλίσει το υπόλοιπο ποσό της χρηματοδότησης».

Όπως ανακοινώθηκε η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλες τις οργανώσεις με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ανεξαρτήτως σκοπού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στα αγγλικά έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 εδώ.

Οι finalists θα ενημερωθούν την Πέμπτη 18 Μαρτίου. Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00-14:00 στο πλαίσιο μια εκδήλωσης γνωριμίας. Στη διάρκειά της, ανάμεσα σε άλλες δράσεις, οι finalists θα παρουσιάσουν πολύ σύντομα (1,5 λεπτό) το έργο με το οποίο δήλωσαν συμμετοχή και θα βαθμολογηθούν για αυτό. 20% της βαθμολογίας θα προέρχεται από ψηφοφορία μεταξύ ομότιμων (peer-to-peer evaluation) και 80% από την Επιτροπή Αξιολόγησης, βάσει προκαθορισμένων κριτηρίων.

Η εν λόγω πρόσκληση εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων της Βρετανικής Πρεσβείας για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. «Τιμούμε έτσι τον Ελληνικό Αγώνα, τη συμβολή της Βρετανίας σε αυτόν, αλλά και την κοινή μας ιστορία και το πολλά υποσχόμενο μέλλον μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr