NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τέσσερα νέα στελέχη στο δυναμικό της People for Business

Τέσσερα νέα στελέχη στο δυναμικό της People for Business

Τις υπηρεσίες της ενισχύει η εταιρεία Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού People for Business, εντάσσοντας στην ομάδα της 4 νέα στελέχη. Πρόκειται για τη Λυδία Καρυανάκη, την Ευσταθία Θεοδωροπούλου, τον Αλέξανδρο Τζουβελέκη και την Βάσω Καβαλλιεράτου, που αναλαμβάνουν θέσεις HR Consultant on People & Culture.

Αναφερόμενη στα νέα στελέχη η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που καλωσορίζουμε στην People for Business, τέσσερα νέα στελέχη με σημαντική εμπειρία στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού. Στόχος μας παραμένει πάντα το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες People & Culture, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να διασφαλίζουμε την επιχειρηματική τους συνέχεια – και αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από την δυνατή ομάδα των έμπειρων συμβούλων μας».

Σύμφωνα με την εταιρεία:

Η Λυδία Καρυανάκη έχει περισσότερα από 10 χρόνια συνολικής εργασιακής εμπειρίας στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού. Οι τομείς της εξειδίκευσής της είναι το Executive Search, Leadership Development καιTransition Counseling, ενώ παράλληλα γνωρίζει καλά θέματα εργατικού δικαίου. Η Λυδία έχει πτυχίο Marketing από το Manchester Metropolitan University του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και μεταπτυχιακό σε International Human Resources Management από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Η Ευσταθία Θεοδωροπούλου έχει περισσότερα από 6 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, σε εταιρείες με εμπορική δραστηριότητα και παροχής υπηρεσιών και εξειδικεύεται στους τομείς της αναζήτησης στελεχών, εκπαίδευσης και σε ανάπτυξης εργαζομένων. Με εμπορικό υπόβαθρο, η Ευσταθία έχει επίσης σημαντική εμπειρία σε υπηρεσίες mentoring και συμβουλευτικής καθοδήγησης.

O Αλέξανδρος Τζουβελέκης έχει εργαστεί ως Recruitment Consultant στην Εύρεση, Αξιολόγηση και Διαχείριση προσωπικού για λογαριασμό μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Εχει εξειδίκευση στους κλάδους Πωλήσεων & Καταναλωτικών Προϊόντων, Τηλεπικοινωνιών & Τεχνολογίας, Χρηματοοικονομικών & Τραπεζικών Υπηρεσιών, Logistics, Engineering, Customer Support & Customer Services. Ο Αλέξανδρος έχει MSc Human Resource Management &Training από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Η Βάσω Καβαλλιεράτου μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην Eurobank ως Talent Recruitment & Selection Officer, ενώ ανάλογες θέσεις εντός του τραπεζικού κλάδου (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και παλαιότερα TBank) κατείχε και νωρίτερα. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, η Βάσω είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr