NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το όρος Ντενάλι ο επόμενος στόχος του γνωστού ορειβάτη Παναγιώτη Κοτρωνάρου​

Το όρος Ντενάλι ο επόμενος στόχος του γνωστού ορειβάτη Παναγιώτη Κοτρωνάρου​
16_03_2021 | 17:16 27_12_2021 | 18:09
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Διεθνή, Κοινωνία

Σε μία εποχή που η ανάγκη του ανθρώπου να έρθει πιο κοντά στην φύση, η δύναμη των ονείρων και το πείσμα για την επιτυχία είναι πιο σημαντικά από ποτέ, ο αρχηγός της πρώτης επιτυχημένης ελληνικής αποστολής στο Έβερεστ Παναγιώτης Κοτρωνάρος και ο επαγγελματίας φωτογράφος, βιντεογράφος και ορειβάτης Κορνήλιος Σαραντίογλου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό εγχείρημα.

Το καλοκαίρι του 2022 στρέφουν το βλέμμα τους στην υψηλότερη κορυφή της Βορείου Αμερικής, το όρος Ντενάλι στην Αλάσκα. Στόχος η κορυφή, η δημιουργία ενός πρωτότυπου ντοκιμαντέρ για τα Ελληνικά δεδομένα, και η προβολή των ορειβατικών αξιών που μέσα από το πρίσμα της προσπάθειας, του πάθους και της επιμονής, αποτελούν έμπνευση όχι μόνο για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά κυρίως, για κάθε άνθρωπο που έχει όνειρα και στόχους.

Κατά τη διάρκεια ενός έτους, ο Παναγιώτης και ο Κορνήλιος θα αφηγηθούν με τη δύναμη της εικόνας και την παραγωγή επαγγελματικού φωτογραφικού και κινηματογραφικού περιεχομένου μία ιστορία που θα ξεκινήσει από τα σημαντικότερα Ελληνικά βουνά, θα περάσει από την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης στον Καύκασο και θα κορυφωθεί στην Αλάσκα. Εκεί, η επιλεγμένη διαδρομή θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά τοπία, από άγρια ποτάμια έως την εκκωφαντική ησυχία των απέραντων πάγων της Αλάσκα.

Ως προς τους ανακοινώσιμους υποστηρικτές, στο πλευρό της αποστολής στέκονται ήδη η ΙΟΝ με τα ION Protein, το νερό ΑΥΡΑ, τα TSAKIRIS Chips, ο Costa Coffee, η The North Face®, η Spanos Luxury Cars Επίσημος Dealer Land Rover, η Revoil, η Oakley, η Luxottica Hellas, η Nutrify.gr και η Boussias.

Το epixeiro.gr, ο όμιλος της AlterEgo Media, το Andro.gr και η Athens Voice στηρίζουν επικοινωνιακά την αποστολή και την προετοιμασία, ενώ τη διατροφική καθοδήγηση και υποστήριξη των ορειβατών έχει αναλάβει η Nutrify.gr.

Γιατί τα βουνά δεν είναι φτιαγμένα μόνο από πέτρα και πάγο. Είναι φτιαγμένα από επιθυμίες, ελπίδες, όνειρα, σκληρή δουλειά, επιμονή και πάνω από όλα, από τους ανθρώπους τους.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα στήριξης της αποστολής στο www.denali.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr