NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Musk λέει ότι η Tesla θα κλείσει αν τα αυτοκίνητά της κατασκοπεύουν την Κίνα

Ο Musk λέει ότι η Tesla θα κλείσει αν τα αυτοκίνητά της κατασκοπεύουν την Κίνα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, δήλωσε ότι η εταιρεία του θα κλείσει εάν τα αυτοκίνητά της χρησιμοποιήθηκαν για κατασκοπεία, μετά από την είδηση ότι ο στρατός της Κίνας έχει απαγορεύσει τα Tesla από τις εγκαταστάσεις του.

«Υπάρχει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να είμαστε πολύ εμπιστευτικοί με οποιαδήποτε πληροφορία», δήλωσε ο Musk σε ένα κινεζικό φόρουμ κατά τη διάρκεια virtual συζήτησης. «Εάν η Tesla χρησιμοποίησε αυτοκίνητα για κατασκοπεία στην Κίνα ή οπουδήποτε, θα κλείσουμε.»

Πηγές ανέφεραν στο Reuters την Παρασκευή ότι ο κινεζικός στρατός απαγόρευσε την είσοδο αυτοκινήτων Tesla στις εγκαταστάσεις, επικαλούμενος ανησυχίες ασφαλείας για τις κάμερες που βρίσκονται εγκατεστημένες στα οχήματα.

Ο Musk προέτρεψε για μεγαλύτερη αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, στις παρατηρήσεις του στο Φόρουμ Ανάπτυξης της Κίνας, μια επιχειρηματική συγκέντρωση υψηλού επιπέδου.

Στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο και ένα βασικό πεδίο μάχης για τα ηλεκτρικά οχήματα (EV), η Tesla πούλησε 147.445 οχήματα πέρυσι, το 30% του παγκόσμιου συνόλου της. Ωστόσο, αντιμετωπίζει περισσότερο ανταγωνισμό φέτος από εγχώριους αντιπάλους από η Nio έως η Geely.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr