NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Citigroup «κόβει» τα Zoom τις Παρασκευές για να βοηθήσει το προσωπικό της

Η Citigroup «κόβει» τα Zoom τις Παρασκευές για να βοηθήσει το προσωπικό της
Φωτογραφία: mattbuck
24_03_2021 | 11:31 24_03_2021 | 11:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η Citigroup απαγόρευσε τις βιντεοκλήσεις για λόγους εργασίας τις Παρασκευές, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους υπαλλήλους να απελευθερωθούν από την «αδυσώπητη εργάσιμη ημέρα της πανδημίας».

Η Jane Fraser, νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Citi, είπε στο προσωπικό ότι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας εργασίας θα είναι γνωστή ως «Παρασκευή χωρίς Zoom».

Όρισε επίσης η 28η Μαΐου ως ημέρα διακοπών σε όλη την εταιρεία, γνωστή ως «Citi reset day», και ενθάρρυνε το προσωπικό να κάνει κρατήσεις για περισσότερες διακοπές.

«Γνωρίζω, από τα σχόλιά σας και από τη δική μου εμπειρία, το θόλωμα των διαχωριστικών γραμμών μεταξύ σπιτιού και εργασίας και η αδυσώπητη εργάσιμη ημέρα της πανδημίας έχει επηρεάσει την ευημερία μας», έγραψε η Fraser. «Απλώς δεν είναι βιώσιμο.»

«Αφού άκουσα συναδέλφους σε όλο τον κόσμο, έγινε προφανές ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε την «κούραση του Zoom» που αισθάνονται πολλοί από εμάς, οπότε ξεπέρασα την αρχική αντίστασή μου σε αυτήν την ιδέα», συνέχισε.

«Είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία που λειτουργεί σε όλες τις ζώνες ώρας, αλλά όταν η δουλειά μας διαρκεί συχνά νύχτες, πολύ νωρίς το πρωί και τα σαββατοκύριακα, μπορεί να μας εμποδίσει να επαναφορτίσουμε πλήρως και αυτό δεν είναι καλό για εσάς ούτε, τελικά, για τη Citi».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr