NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΕΙΤ Food: Ευκαιρίες και νέα προγράμματα χρηματοδότησης - Νέα πλατφόρμα Business Creation

ΕΙΤ Food: Ευκαιρίες και νέα προγράμματα χρηματοδότησης - Νέα πλατφόρμα Business Creation

Ο τομέας τροφίμων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ Food) εγκαινιάζει έξι νέα προγράμματα της πλατφόρμας Business Creation, με σκοπό να ενισχύσει καινοτόμες ιδέες, τεχνολογίες και προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα και να υποστηρίξει νέους επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι που θα κάνουν αίτηση στα προγράμματα θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να επωφεληθούν οικονομικά μέσα από επιδοτήσεις (ανάλογα με το πρόγραμμα που θα ενταχθούν)
  • Να λάβουν καθοδήγηση (νομική, business model plan κλπ)
  • Να καταρτιστούν και να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές δεξιότητές τους συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια
  • Να έχουν πρόσβαση στο ευρύ δίκτυο του ευρωπαϊκού οικοσυστήματος καινοτομίας

Τα νέα προγράμματα της πλατφόρμας Business Creation

SEEDBED: Απευθύνεται σε ερευνητές, επιχειρηματίες και στελέχη νεοφυών επιχειρήσεων που θέλουν να εξελίξουν τα προϊόντα τους ή να εισάγουν τις ιδέες τους στην αγορά. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

FOOD ACCELERATOR NETWORK (FAN): Απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις με έτοιμο προς δοκιμή προϊόν ή υπηρεσία. Το πρόγραμμα διασυνδέει startups που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα με παραγωγικούς και ερευνητικούς συνεργάτες. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

RISINGFOODSTARS: Προωθεί τη συνεργασία του ΕΙΤ Food με scaleups του αγροδιατροφικού τομέα, που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις συνεργασίες τους με εταιρείες και ερευνητικές ομάδες στο εξωτερικό. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

JUMPSTARTER: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προ-επώασης που υποστηρίζει καινοτόμες ιδέες στους τομείς της γεωργίας, της επεξεργασίας και της διανομής τροφίμων, της υγειονομικής περίθαλψης, της ενέργειας, των πρώτων υλών, της αστικής κινητικότητας και της μεταποίησης. Παρέχει στους συμμετέχοντες ευκαιρίες ανάπτυξης βασικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων και γνώσεων για την ανάπτυξη των ιδεών τους. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 16 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

TEAM UP: Προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας μεταξύ τεχνολόγων και επιχειρηματιών προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού προϊόντα και τεχνολογίες στον τομέα του τροφίμου και της αγροτικής παραγωγής. Είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 7 μηνών και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 18 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

TEST FARMS: Προσφέρει ευκαιρίες χρηματοδότησης και διασύνδεσης μεταξύ νεοφυών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα και αγροτών, προκειμένου να δοκιμάσουν τα προϊόντα και τις τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει στο χωράφι. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 30 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr