NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Τα Business Law Awards 2021 έρχονται για πρώτη φορά από την BOUSSIAS

Τα Business Law Awards 2021 έρχονται για πρώτη φορά από την BOUSSIAS

Τα πρώτα βραβεία στην Ελλάδα που αναδεικνύουν τη σημασία του Νομικού κλάδου

Η BOUSSIAS διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα νομικά βραβεία Business Law Awards 2021 με στόχο την ανάδειξη της σημαντικής συμβολής του νομικού κλάδου στην εγχώρια οικονομική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Στα Business Law Awards 2021 διακρίνεται και επιβραβεύεται η καινοτομία, η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και η αρτιότητα στην παροχή των νομικών υπηρεσιών δικηγορικών γραφείων, δικηγορικών εταιρειών και in-house νομικών τμημάτων εμπορικών εταιρειών.

Την Κριτική Επιτροπή των βραβείων συνθέτουν καταξιωμένοι και έμπειροι νομικοί, συνεργάτες δικηγορικών εταιρειών, in-house νομικοί σύμβουλοι εταιρειών, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων. Πρόεδροι της Επιτροπής είναι τα κορυφαία στελέχη, κ. Στάθης Ποταμίτης, Managing Partner POTAMITISVEKRIS και κ. Ελένη Προβίδη, VP Legal & Public Affairs, AB Βασιλόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερα για τα Business Law Awards 2021 στην ιστοσελίδα των βραβείων: www.businesslawawards.gr, όπως επίσης και να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και να διεκδικήσουν μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους του νομικού κλάδου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr