NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Opportunities: ​​Εκδήλωση για τις ευκαιρίες στη σημερινή εποχή από τις ​ethelon & AIESEC​

Opportunities: ​​Εκδήλωση για τις ευκαιρίες στη σημερινή εποχή από τις ​ethelon & AIESEC​
20_04_2021 | 18:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Κοινωνία

Στις 22 Απριλίου, η ethelon & η AIESEC διοργανώνουν την εκδήλωση "Opportunities", όπου νέοι και νέες απ' όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τον εθελοντισμό και τις δεξιότητες, για να χτίσουν έναν ανταγωνιστικό επαγγελματικό προφίλ.

Μέσα από παρουσιάσεις και ομιλίες από το Βασίλη Γράβαρη, Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Civil Act- ngoHeroes, τον Σολομών Μορδοχάι, Chief HR Officer του Etraveli Group και τις Έρη Παυλάκη και Νατάσα Γρηγοράκη, founders του Women Do Business, αλλά και τη δυνατότητα δικτύωσης των συμμετεχόντων/ουσών, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις ευκαιρίες που κρύβει η νέα αυτή κατάσταση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου, στις 18:00 μμ μέσω της πλατφόρμας Zoom. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ μέχρι την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 18:00 μ.μ.

To Opportunities συνδιοργανώνεται από την ethelon, τον οργανισμό που έχει ως στόχο την εδραίωση του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία και την AIESEC Ελλάδος, το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενδυνάμωση κάθε νέου και νέας στον κόσμο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr