NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Clubhouse: Μέσα στην εβδομάδα η παγκόσμια διάθεση του app για Android

Clubhouse: Μέσα στην εβδομάδα η παγκόσμια διάθεση του app για Android

Το κοινωνικό δίκτυο Clubhouse ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση της εφαρμογής για Android παγκοσμίως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία μιας beta έκδοσης της υπηρεσίας του για το λειτουργικό σύστημα της Google, για χρήστες στις Η.Π.Α.

Η startup - με την υποστήριξη των A16z, Tiger Global και DST Global και με μια αξία που φτάνει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια - δήλωσε ότι θα διαθέσει την εφαρμογή Android στην Ιαπωνία, τη Βραζιλία και τη Ρωσία την Τρίτη. Σε Νιγηρία και Ινδία θα φτάσει τρεις ημέρες αργότερα, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα μπορεί να την έχει στα κινητά του μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα.

Το Clubhouse κυκλοφόρησε αρχικά ως εφαρμογή μόνο για iPhone την περασμένη χρονιά. Η εφαρμογή κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα, προσελκύοντας πολλές διασημότητες υψηλού προφίλ, πολιτικούς, επενδυτές και επιχειρηματίες.

Η startup άρχισε να αναπτύσσει την εφαρμογή Android στις αρχές του έτους και να δοκιμάζει την έκδοση beta εξωτερικά αυτόν τον μήνα. Σε μια διάσκεψη νωρίτερα αυτό το μήνα, η startup δήλωσε ότι η διαθεσιμότητα στο Android είναι η δυνατότητα που ζητούν οι περισσότεροι χρήστες.

Η παγκόσμια διάθεση του Clubhouse στο Android έρχεται σε μια εποχή που δεκάδες εταιρίες τεχνολογίας, όπως το Facebook, το Twitter, το Discord, το Spotify, το Reddit και το LinkedIn της Microsoft, είτε έχουν διαθέσει παρόμοιες λειτουργίες, είτε προγραμματίζουν κάτι τέτοιο.

Εν τω μεταξύ, το Clubhouse αγωνίζεται να διατηρήσει τον ρυθμό ανάπτυξής του τους τελευταίους μήνες - βάσει των εκτιμήσεων του αριθμού των downloads. Η εφαρμογή για Android θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει την startup να αποκτήσει περισσότερους χρήστες.

Η υπηρεσία συνεχίζει να διατηρεί ένα σύστημα προσκλήσεων για την εγγραφή νέων χρηστών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr