NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ένωση δυνάμεων TÜV Austria Academy και ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.

Ένωση δυνάμεων TÜV Austria Academy και ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.

H TÜV Austria Academy, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός της TÜV Austria Hellas, με σταθερό προσανατολισμό την πρωτοπορία στην Εκπαίδευση, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου «ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.». Μέσα από την ένωση αυτών των δύο κορυφαίων δυνάμεων, οι πολίτες της Περιφέρειας Β. Αιγαίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV Austria Academy.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους μέσω μίας ευρείας γκάμας εκπαιδευτικών προγραμμάτων με 145 διακριτά εκπαιδευτικά προγράμματα, σε 11 συνολικά κατηγορίες όπως Διοίκηση & Ποιότητα, Περιβάλλον & Ενέργεια, Πληροφορική, Ασφάλεια, Τρόφιμα, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κ.ά.

Η TÜV Austria Academy και η ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. με αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας τους τη δια βίου μάθηση και με αίσθημα ευθύνης για την κοινωνία, προάγουν τις παραγωγικές συνεργασίες και προσφέρουν γνώση και ευκαιρίες που αναδεικνύουν την επαγγελματική εξειδίκευση.

«Με πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα, η TÜV Austria Academy ΕΚΠΑΙΔΕÜΕΙ όλους εκείνους που επιθυμούν να εξελίσσονται στο σύγχρονο επαγγελματικό στίβο, διευρύνει τους ορίζοντες όσων επιλέγουν την υπογραφή της αξιοπιστίας της και ενισχύει την εξέλιξή τους και την περεταίρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr