NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Είναι επίσημο: Το Netflix κάνει την αρχή και «μπαίνει» στα video games

Είναι επίσημο: Το Netflix κάνει την αρχή και «μπαίνει» στα video games

Η Netflix αποκάλυψε ότι οι αρχικές της προσπάθειες στα παιχνίδια θα επικεντρωθούν στα mobile games και ότι αυτά θα συμπεριληφθούν στις συνδρομές Netflix των χρηστών. Η αποκάλυψη έγινε ως μέρος της παρουσίασης των οικονομικών της κερδών για το 2ο τρίμηνο.

Τα νέα έρχονται λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι προσέλαβε τον πρώην διευθυντή των EA και Oculus, Mike Verdu, για να ηγηθεί των προσπαθειών της γύρω από τα video games.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή προς τους μετόχους:

«Βρισκόμαστε επίσης στα αρχικά στάδια της περαιτέρω επέκτασης στα παιχνίδια, βασιζόμενοι στις προηγούμενες προσπάθειές μας σχετικά με τη διαδραστικότητα (π.χ. Black Mirror Bandersnatch) και τα games Stranger Things. Θεωρούμε το παιχνίδι ως μια άλλη νέα κατηγορία περιεχομένου για εμάς, παρόμοια με την επέκτασή μας στις πρωτότυπες ταινίες, τα κινούμενα σχέδια και την τηλεόραση "χωρίς σενάριο".

Τα παιχνίδια θα συμπεριληφθούν στη συνδρομή Netflix των μελών χωρίς επιπλέον κόστος, παρόμοια με ταινίες και σειρές. Αρχικά, θα επικεντρωθούμε κυρίως σε games για κινητές συσκευές. Είμαστε ενθουσιασμένοι όπως πάντα για την προσφορά ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και περιμένουμε μια μακρά πορεία αυξανόμενης επένδυσης και ανάπτυξης σε όλες τις υπάρχουσες κατηγορίες περιεχομένου, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η ώρα να μάθουμε περισσότερα για το πώς τα μέλη μας εκτιμούν τα games».

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τους τύπους παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμοι, αν και η Netflix επέκτεινε πρόσφατα την τηλεοπτική της συμφωνία με τη Shonda Rhimes για να συμπεριλάβει ταινίες μεγάλου μήκους και περιεχόμενο παιχνιδιού. Δεν υπάρχει επίσης καμία αναφορά για το πώς θα παραδοθούν τα παιχνίδια στους συνδρομητές του Netflix.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr