NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Airbnb.org βοηθά τα θύματα από τις πλημμύρες παρέχοντας δωρεάν καταλύματα

Το Airbnb.org βοηθά τα θύματα από τις πλημμύρες παρέχοντας δωρεάν καταλύματα

Η Airbnb.org ξεκίνησε το πρόγραμμα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για να παρέχει, σε όσους πλήττονται από τις καταστροφικές πλημμύρες σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη, πρόσβαση σε δωρεάν καταλύματα.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους πληγέντες να συνδεθούν με τοπικούς οικοδεσπότες που είναι πρόθυμοι να παρέχουν καταλύματα χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτές οι προσωρινές διαμονές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις 2 Αυγούστου.

Ο επικεφαλής των προγραμμάτων Airbnb.org, Kristen Berlacher δήλωσε: «Λυπούμαστε βαθιά από τα όσα έχουν προκαλέσει οι καταστροφικές πλημμύρες σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάζονται.

Μέσω του προγράμματος αντιμετώπισης καταστροφών της Airbnb.org, νέοι και υπάρχοντες οικοδεσπότες μπορούν να παρέχουν δωρεάν, προσωρινή στέγαση σε άτομα που έχουν εκτοπιστεί από τις πλημμύρες.

Είμαστε ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία της κοινότητας φιλοξενίας της Airbnb και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους μη κερδοσκοπικούς εταίρους για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη».

Οι υπάρχοντες οικοδεσπότες της Airbnb με καταχωρίσεις σπιτιών και εκείνοι που έχουν ελεύθερο χώρο σε πληγείσες περιοχές της Δυτικής Ευρώπης μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, προσθέτοντας τα σπίτια τους για 0 € και παρέχοντας δωρεάν προσωρινές διαμονές στα θύματα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr