NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Windows 365: Η MS είναι έτοιμη να «νοικιάσει» cloud PC από 20 δολάρια το μήνα

Windows 365: Η MS είναι έτοιμη να «νοικιάσει» cloud PC από 20 δολάρια το μήνα

​Η Microsoft άνοιξε τη διαθεσιμότητα για τα Windows 365, το cloud PC που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κάνουν streaming των Windows 10 ή των Windows 11 μέσω ενός web browser.

Όπως περιγράφηκε νωρίτερα, αυτό αποτελεί έναν τρόπο για τις επιχειρήσεις να υποστηρίξουν την υβριδική και απομακρυσμένη εργασία, με μια εμπειρία που μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικές συσκευές.

Μετά την αρχική ανακοίνωση, η Microsoft αποκάλυψε μια επιλογή τιμολόγησης $ 31 ανά μήνα, ανά χρήστη, για πρόσβαση σε ένα cloud PC με το ισοδύναμο δύο CPU, 4 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Τώρα, η πλήρης σελίδα τιμολόγησης των Windows 365 αποκαλύπτει περισσότερα πακέτα, έτοιμα για επιχειρήσεις (300 θέσεις ή λιγότερο) ή συνδρομές σε επίπεδο επιχείρησης.

Η τιμολόγηση ανά χρήστη είναι παρόμοια, με μικρές διαφορές στα πακέτα που αυξάνονται και περιλαμβάνουν περισσότερους επεξεργαστές, RAM και χώρο αποθήκευσης. Εάν κάποιος χρησιμοποιεί ήδη Windows 10 Professional, τότε η φθηνότερη ρύθμιση (μια vCPU, 2 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικού χώρου και 12 GB εύρους ζώνης) ξεκινά από $ 20 ανά χρήστη, ανά μήνα και $ 24 χωρίς άδεια.

Ένα πακέτο Premium με τέσσερις vCPU, 16 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει 66 δολάρια το μήνα με την έκπτωση 4 δολαρίων και η εταιρεία αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν εάν εκτελούν εργασίες που απαιτούν περισσότερη δύναμη.

Το πιο ισχυρό πακέτο κοστίζει 158 $ το μήνα (με έκπτωση) για cloud PC με οκτώ vCPU, 32 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Είναι σίγουρα πιο φθηνό από την αγορά ενός ισοδύναμου υπολογιστή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr