NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Πιστοποίηση Impact Analyst από την Equal Society

Πιστοποίηση Impact Analyst από την Equal Society

Μια σειρά από διαδραστικά, online courses με τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την ανταγωνιστική και σύγχρονη πιστοποίηση του Impact Analyst προσφέρει η Equal Society σε συνεργασία με την Efiko Academy, το Social Value Greece και το Social Value International.

Τα σεμινάρια δίνουν τη δυνατότητα ανάπτυξης και ευρείας κατανόησης του τι απαιτείται για τη μέτρηση και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων που περιστρέφονται γύρω από την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική αξία εταιρειών και οργανισμών και μπορούν να απασχοληθούν σε ομάδες κοινωνικών επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών, τμημάτων βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εταιρειών και κοινωφελών ιδρυμάτων.

Μέσα από τα συγκεκριμένα διαδικτυακά μαθήματα θα μπορούν να ανακαλύψουν πώς να δημιουργούν στρατηγικές βασιζόμενες στην έννοια του κοινωνικού αντίκτυπου. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγεί ώστε να κατακτήσουν ουσιαστικά τη στρατηγική μέτρησης κοινωνικού αντίκτυπου και να μάθουν να καθορίζουν όλους τους απαραίτητους δείκτες και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Τι προσφέρει

  • Πιστοποιημένη αναγνώριση στον κόσμο του Impact Managment
  • Νέους επαγγελματικούς ορίζοντες
  • Αξιολόγηση του εύρους, το βάθους και της διάρκειας των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αποτελεσμάτων με σχετικές μετρήσεις αντίκτυπου.
  • Ικανότητα δημιουργίας ενός στρατηγικού πλαισίου βασιζόμενο στη θεωρία της αλλαγής.
  • Υπολογισμό της κοινωνικής απόδοσης ενός έργου και δυνατότητα χρήσης δεδομένων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Μέσω της online εκπαίδευσης εξασφαλίζονται γνώσεις και χαρακτηριστικά που καθιστούν τον μαθητή επαγγελματικά ανταγωνιστικό στον σύγχρονο τομέα του Impact Management.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την υποβολή αίτησης συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο: https://bit.ly/3kTBD6E

Σημειώνεται ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι διαπιστευμένη από το Social Value International και το Social Value Greece και προσφέρει σχετικό πιστοποιητικό παγκόσμιας αναγνώρισης γύρω από το Impact Management.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr