NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Sébastien Bazin/Accor: «Η Ελλάδα πρέπει να τονώσει τον εσωτερικό τουρισμό της»

Sébastien Bazin/Accor: «Η Ελλάδα πρέπει να τονώσει τον εσωτερικό τουρισμό της»

Με μοναδική εξαίρεση τον κλάδο των επαγγελματικών ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων, λόγω των πλούσιων εναλλακτικών δυνατοτήτων για online συναντήσεις, ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accor σε συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΞΕΕ Αλέξανδρο Βασιλικό στο 5o Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας τοποθέτησε την πλήρη ανάκαμψη του τουρισμού παγκοσμίως στις αρχές του 2023. Παράλληλα εκτίμησε ότι για πτήσεις μέχρι 4 ωρών τα μεγέθη θα επανέλθουν.

Ο Πρόεδρος και CEO της Accor, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα τα πήγε καλά φέτος γιατί προετοιμάστηκε και ξεκίνησε νωρίτερα από τους υπόλοιπους προορισμούς τη σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία στους τουρίστες να την ανακαλύψουν εκ νέου. Προσέθεσε ότι η Ελλάδα, όπως και οι υπόλοιποι προορισμοί πρέπει να τονώσουν τον εσωτερικό τουρισμό τους.

Κλείνοντας κάλεσε την Ευρώπη και τις κυβερνήσεις να συνεχίσουν να στηρίζουν τον κλάδο φιλοξενίας καθώς για τον ξενοδόχο επιχειρηματία είναι πολύ σημαντικό για την επιβίωσή του.

Η Accor στην Ελλάδα

Η Accor, που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού, περιλαμβάνει στο ελληνικό χαρτοφυλάκιό της επτά μονάδες. Στα σχέδια της να προσθέσει ακόμα τέσσερις από το 2022 και μετά, ξεκινώντας από το Niko Seaside Resort Crete MGallery στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και συνεχίζοντας με το το Banyan Tree Varko Bay στην Αιτωλοακαρνανία, τα Raffles και Fairmont στη Μύκονο που θα λειτουργεί.

Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 110 χώρες και 5.200 τοποθεσίες και είναι η 6η μεγαλύτερη του κλάδου παγκοσμίως. Η συνολική δυναμικότητά της είναι περίπου 762.000 δωμάτια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr