NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

​ΕΣΕΕ: Δυσαναπλήρωτο κενό για την ελληνική επιχειρηματικότητα η απώλεια του Οδ. Κυριακόπουλου​

​ΕΣΕΕ: Δυσαναπλήρωτο κενό για την ελληνική επιχειρηματικότητα η απώλεια του Οδ. Κυριακόπουλου​

Για το «δυσαναπλήρωτο κενό για την ελληνική επιχειρηματικότητα» που αφήνει η απώλεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, στη συλλυπητήρια δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας.

«Ο εμπορικός κόσμος της χώρας και η ΕΣΕΕ αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δεν ήταν μόνο ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και δεινός εκπρόσωπος του ελληνικού επιχειρείν. Ήταν ένα λαμπερό μυαλό, μια πολύπλευρη προσωπικότητα με κοινωνικές ευαισθησίες, η οποία αναγνωρίστηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Από τη θέση του Προέδρου του ΣΕΒ τη δεκαετία του 2000 ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος συνέβαλε αποφασιστικά στην εμπέδωση του κοινωνικού διαλόγου» προσθέτει.

«Σε εποχές που η υπογραφή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ήταν καθοριστική για το ύψος μισθών και επιδομάτων, για την εργασιακή ειρήνη και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος με αίσθημα ευθύνης ακολούθησε τον δρόμο των συναινετικών λύσεων» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

«Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», καταλήγει η δήλωση του κ. Καρανίκα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr