NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Είσοδο στην «πίστα» πωλήσεων Αερολιμένα Αθηνών εξετάζουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Είσοδο στην «πίστα» πωλήσεων Αερολιμένα Αθηνών εξετάζουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Στην αύξηση των πωλήσεων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους σε Αττική και Θεσσαλονίκη με νέο σχεδιασμό και προϊόντα στοχεύουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με 102 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον χώρο του καφέ. Μελετούν, μεταξύ άλλων, την είσοδό τους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών υπό προϋποθέσεις, απάντησε σε ερώτηση του epixeiro.gr o Ιάσωνας Λουμίδης Εμπορικός Διευθυντής της Επιχείρησης.

Μαγνητίζουν οι ξένες επενδύσεις στην Αθήνα

Σημαντικό κίνητρο για νέες επενδύσεις δίνει στα Καφεκοπτεία Λουμίδη στα Χαφτεία η αναμόρφωση του κέντρου των Αθηνών, της Πλατείας Ομονοίας, αλλά και οι μεγάλες ξένες και ελληνικές επενδύσεις στο χώρο του τουρισμού και ιδιαιτέρως στην ξενοδοχεία. Ο κος Λουμίδης μιλώντας στο epixeiro.gr ανέφερε ότι προσδοκά να αντλήσει μερίδια εκτός από την εγχώρια αγορά και από τον εισερχόμενο τουρισμό βλέποντας την αύξηση της αεροπορικής κίνησης προς την Ελλάδα, αλλά και την Αθήνα να μεταβάλλεται ως μία citi break πόλη.

Tα Καφεκοπτεία Λουμίδη με 102 χρόνια εμπειρία στο χώρο του καφέ, παρουσίασαν στο ιστορικό κατάστημα της Ομόνοιας -τοπόσημο για το κέντρο των Αθηνών νέους παρασκευασμένους και φρεσκοψημμένους καφέδες στο Coffee Brew Bar. Με έμφαση στον καφέ εσπρέσο η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του σερβιριζόμενου καφέ, με σκοπό να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τη μακρόχρονη εμπειρία της στον κλάδο. Το κατάστημα της Ομόνοιας μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο με νέες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία πελάτη.

Η εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής των Καφεκοπτείων Λουμίδη επίλεξε ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, δημιούργησε μοναδικούς συνδυασμούς και μελέτησε το ιδανικό roasting προφίλ κάθε χαρμανιού, ώστε να πετύχει άριστα προϊόντα εσπρέσο. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι Βaristi παρασκευάζουν και σερβίρουν καφέ, ενώ παράλληλα τους “ξεναγούν” στα διαφορετικά coffee blends αλλά και single origins.

To Coffee Brew Bar διαθέτει υψηλής ποιότητας καφέδες, με πρωταγωνιστή το 100% Arabica Blend. Επίσης, σερβίρει καφέδες ιδιαιτέρας προέλευσης με γεύσεις από κόκκινα φρούτα.

Η παράδοση οδηγεί την νέα εποχή

Από το «τοπίο» αυτό δεν απουσιάζει ο διάσημος παραδοσιακός ελληνικός καφές των Καφεκοπτείων Λουμίδη στην χόβολη.

Στόχος των Καφεκοπτείων Λουμίδη σύμφωνα με τον Ιάσωνα Λουμίδη η καινοτομία στο χώρο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση των πελατών και συνεργατών. «To νέο μας εγχείρημα σηματοδοτεί μια νέα και φρέσκια εποχή για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σχεδιασμό του καταστήματος για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επιμελήθηκε η STIRIXIS Group, χρησιμοποιώντας στοιχεία της υπάρχουσας ταυτότητας των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε συνδυασμό με τις τάσεις ενός συγχρόνου σημείου πώλησης καφέ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr