NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Βράβευση των νικητών των πανελλαδικών διαγωνισμών του Ερυθμού ΕΕΣ

Βράβευση των νικητών των πανελλαδικών διαγωνισμών του Ερυθμού  ΕΕΣ

Στο κατάμεστο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, το βράδυ του Σαββάτου (2/7/2022), πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν στους τρεις νεανικούς πανελλαδικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ).

Στην εκδήλωση παρευρέθη, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μακρή, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κα. Σοφία Βούλτεψη, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Σκούμας και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να απασχοληθούν δημιουργικά και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους (δοκίμιο, ζωγραφική, κατασκευές), γνωρίζοντας παράλληλα τις υπέρτατες αξίες του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του ευ αγωνίζεσθαι.

Παράλληλα με τις βραβεύσεις, το κοινό, ταξίδεψε με τα τραγούδια του Μουσικού Συνόλου Νέων του Ε.Ε.Σ. αλλά και την εξαιρετική ερμηνεία της Εύας Τσάχρα. Σημειώνεται ότι στην είσοδο του Ζαππείου υπήρξε έκθεση με τα έργα ζωγραφικής και κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά που δημιούργησαν τα παιδιά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr