NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Summer in the city: Από πού χαζεύουμε το αυγουστιάτικο φεγγάρι

Summer in the city: Από πού χαζεύουμε το αυγουστιάτικο φεγγάρι

Η Αθήνα τον Αύγουστο. Την στιγμή, που η πλειοψηφία των Αθηναίων βρίσκεται εκτός των ορίων της πόλης, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτιούνται πώς μπορεί να μοιάζει το καλοκαίρι εντός της. Ειδικά στην καρδιά, στο κέντρο της. Τα αυγουστιάτικα βράδια που οι δρόμοι μοιάζουν άδειοι και το φεγγάρι ολόγιομο.

Πράσινη Τέντα

Δεν χρειάζονται και πολλά επιχειρήματα για να εξηγήσουν το γιατί είναι όμορφο να δει κανείς το αυγουστιάτικό φεγγάρι από αυτό το σημείο. Η θέα της Αθήνας, κυριολεκτικά, στο πιάτο, καθώς το φυσικό φως πέφτει και τα φώτα της αρχίζουν, σταδιακά, να ανάβουν, παράλληλα με το φεγγάρι που ξεπροβάλλει κάνοντας ολοένα και πιο αισθητή την εξίσου φωτεινή παρουσία του.

Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα

Η αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα πλοίο που εκτελεί νυχτερινό δρομολόγιο στο κέντρο της πόλης θα συνοδεύει απαρέγκλιτα το γεύμα σου. Αν προσθέσουμε και το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην εξίσωση, τότε η συγκεκριμένη ταράτσα ισούται με το καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης.

Stellar Gastro cinema

To σκηνικό είναι ήδη όμορφο με γιρλάντες με φωτάκια να πλαισιώνουν την μεγάλη οθόνη και να συνοδεύουν το γεύμα σας, εκτός από την ταινία. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι όμως που ξεπροβάλει πίσω πίσω από την οθόνη θα κάνει την όλη εμπειρία ακόμα πιο γοητευτική.

Άμα λάχει

Τα καλοκαιρινά βράδια και ειδικά τα αυγουστιάτικα είναι συνδεδεμένα με την παρέα στην αυλή. Και στο Άμα Λάχει συμβαίνει ακριβώς αυτό. Θα χρειαστεί να αναζητήσετε βέβαια το φεγγάρι, αλλά θα βρίσκεται εκεί. Πάνω από τον ήχο των πιάτων, των ποτηριών και των πιο ανέμελων καλοκαιρινών συζητήσεων.

Τhe Foundry Rooftop Garden

Κάτι ανάμεσα σε μια αίσθηση πικ νικ και παλιάς αθηναϊκής αυλής αλλά “κρεμασμένης” σε μια ταράτσα, είναι η ταράτσα του Foundry Hotel. Η θέα στην Ακρόπολη, τα φυτά και τα άνθη, αλλά και τα πιάτα μαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο, που βρίσκεται λίγο πιο πέρα, θα αποτελέσουν ένα ιδανικό σκηνικό για να χαζέψετε το φεγγάρι, από ψηλά.

Δεξαμενή

Τα αντικριστά τραπεζάκια σε ένα μέρος που λίγο–πολύ… ισούται με το καλοκαίρι στην πόλη της Αθήνας αποτελεί ένα ατράνταχτο επιχείρημα ώστε να βρεθείτε εκεί, κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Retire Ergon

Η χαλαρή ατμόσφαιρα και το χαλίκι που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πλατεία και χαλαρό εστιατόριο περασμένων δεκαετιών, αλλά και ξαπλώστρες για να πιείτε τι κρασί σας, αποτελούν έναν υπέροχο συνδυασμό για να απολαύστε τη θέα της Ακρόπολης αλλά και του φεγγαριού.

The Artist

Μια διπλή ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, βουβό κινηματογράφο με σκηνές που ξεδιπλώνονται στον τοίχο της απέναντι πολυκατοικίας και ένα γευστικό ταξίδι, ιδανικό για τα αθηναϊκά αυγουστιάτικα βράδια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr