NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Pawsome Festival: Instant photos για τετράποδα και pupcakes

Pawsome Festival: Instant photos για τετράποδα και pupcakes

Από τη μία είναι δέσμευση. Από εκείνες που ορισμένες φορές θα σε αναγκάσουν να βγεις από το σπίτι όπως- όπως, με μια φόρμα και τα μαλλιά πιασμένα σε ένα πρόχειρο κότσο, ενώ είναι πολύ πρωί ή έχει βραδιάσει προ πολλού και ενώ πιθανότατα νυστάζεις και το μόνο που θέλεις είναι να καθίσεις σπίτι. Και από την άλλη είναι ευλογία.

Καθώς περπατάς κρατώντας το λουρί με το χαρούμενο τετράποδο να τρέχει μπροστά σου με κατεύθυνση το οικείο, πλησιέστερο πάρκο, ανασαίνεις το βραδινό ή το πρωινό αεράκι. Χαζεύεις τον γαλάζιο ουρανό ή τα αστέρια, αγοράζεις εκείνον τον καφέ στο χέρι ή το κουτί με τα γλυκά. Κάθεσαι στο παγκάκι και γράφεις κείμενα σαν και αυτό με την πιο πιστή σου παρέα να σου κρατά συντροφιά χαζεύοντας συνήθως… περιστέρια. Ενώ η προθυμία για παιχνίδι ή για να γνωρίσετε μαζί τους γείτονες, είναι απλά ανεξάντλητη.

pawsome-festival_220912_222352.jpg?mtime=20220912222352#asset:371076


Και είναι άλλα δεκάδες καθημερινή σενάρια που εν τέλει κάνουν τη ζωή σου καλύτερη. Που κάνουν το ατημέλητο λουκ και τις βόλτες σε περίεργες ώρες να θυμίζουν παιχνίδι, τη δέσμευση να μοιάζει με δώρο.

Και σίγουρα κάποιος που θα ξαναέγραφε αυτό το κείμενο ένω έχει γάτες θα χε άλλα τόσα, διαφορετικά να πει. Σε κάθε περίπτωση αυτό το Σάββατο το Impact Hub Athens στην Κυψέλη, εγκαινιάζει τη νέα σεζόν δράσεων, από τις 12.00 έως τις 21.00, με το Pawsome Festival που είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στα κατοικίδια.

Οι συμβουλές, τα πορτρέτα σκύλων και τα pupcakes

Pawsome_Cover_New.jpg?mtime=20220912222026#asset:371074


Ο υπαίθριος χώρος της Δημοτικής Αγοράς μεταμορφώνεται σε ένα playground για τα τετράποδα, συνοδεία μουσικής από τον Αθήνα 9.84 και της εκπομπής “Σαν τον σκύλο με την γάτα”.

Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης από τροφές υψηλής ποιότητας από και βιολογικές ακατέργαστες επιλογές έως λιχουδιές, αξεσουάρ και παιχνίδια για γάτες και σκύλους καθώς και προϊόντα περιποίησης και υπηρεσίες grooming. Ταυτόχρονα, θα παρέχονται συμβουλές από ειδικούς για την φροντίδα και την εκπαίδευσή καθώς και διατροφικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σκύλου.

Επίσης η Dogs Voice θα τεστάρει τις γνώσεις σας σχετικά με τα κατοικίδια με ηλεκτρονικά παιχνίδια και quizzes, ενώ τις απογευματινές ώρες μεταξύ 18.00 με 19.30, οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα με τους άριστα εκπαιδευμένους τετράποδους ήρωες – οδηγούς τυφλών.

WhatsApp-Image-2022-06-01-at-2.20.22-PM.jpg?mtime=20220912222120#asset:371075


Και φυσικά διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία, όπως τα Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων, Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων, και Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού - Αργυρούπολης, θα είναι εκεί για όσους έρθουν στο event με σκοπό να βρουν τον νέο τους τετράποδο φίλο.

Τέλος, από τις 17.00 έως τις 21.00, άνθρωποι και κατοικίδια θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο photo booth της Canon και τον το φακό της φωτογράφου πορτρέτων σκύλων, Όλγας Αμοιρίδου να τυπώσουν δωρεάν και να πάρουν απευθείας την instant photo τους από τον ειδικό εκτυπωτή της Canon.

Και το γνωστό Κυψελιώτικο στέκι Morning Sweetie θα βρίσκεται στην Αγορά, προσφέροντας φρεσκοκομμένο καφέ και τα περίφημα pupcakes που είναι βρώσιμα τόσο από ανθρώπους όσο και από σκυλιά.


Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη.

Ωράριο: Από τις 12:00 έως τις 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

*Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr