NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Κουρέλλας διακρίθηκε στα «World Cheese Awards 2022»

Η Κουρέλλας διακρίθηκε στα «World Cheese Awards 2022»

Η Κουρέλλας Α.Ε. διακρίθηκε µε το πρώτο βραβείο (Gold Award) για το Βιολογικό Ανεβατό Τυρί Π.Ο.Π. στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό «World Cheese Awards 2022».

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερα από 4.000 τυριά από περισσότερες από 40 χώρες και πραγματοποιήθηκε στην Ουαλία υπό την αιγίδα του οργανισμού Guild of Fine Food και την υποστήριξη της ουαλικής κυβέρνησης .

Ο διαγωνισμός «World Cheese Awards» αποτελεί µία παγκόσμια «γιορτή για το τυρί» και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας τυροκοµίας µε τη συµµετοχή τυροκόµων, αγοραστών, πωλητών λιανική και γευσιγνωστών τροφίµων από όλο τον κόσµο.

Ο Θόδωρος Κουρέλλας, Γενικός Διευθυντής , δήλωσε σχετικά: «Είµαστε διπλά περήφανοι που για µια ακόµα φορά βραβευόµαστε. Η κορυφαία αυτή διεθνή διάκριση αναγνωρίζει τη µακροχρόνια δραστηριοποίηση της Κουρέλλας στην παραγωγή άριστων τυροκοµικών προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους, ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και καταναλωτικές τάσεις και είναι διεθνώς ανταγωνιστικά».

Σηµειώνεται ότι, η εταιρεία Κουρέλλας διαθέτει σύγχρονη τυροκοµική µονάδα στα Γρεβενά, µε 90% εξαγωγική δραστηριότητα. Η ποικιλία των προϊόντων της αποτελείται σε µεγάλο βαθµό από βιολογικά και φυτικά (plant based) προϊόντα, ενώ διακρίνεται για την καινοτοµία και την εξωστρέφειά της, καθώς τα προϊόντα τη εξάγονται σήµερα σε αρκετές χώρες στο εξωτερικό (Ευρώπη, Αραβικές χώρες, Αµερική).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr