NEWSFLASH...
Marketing & Sales
ανάγνωση

Πώς να βγάλεις λεφτά: Δημιουργία eshop & 5 επιπλέον τρόποι

Πώς να βγάλεις λεφτά: Δημιουργία eshop & 5 επιπλέον τρόποι

Σε όλους έχει περάσει από το μυαλό η ερώτηση «πως θα βγάλω λεφτά», όμως η κοινωνία μας δεν παρέχει την στήριξη για να το πετύχει ο καθένας. Ακόμα και να ακολουθήσετε όλα τα προτεινόμενα βήματα όπως: Σχολείο - Ξένες Γλώσσες - Εξετάσεις - Επιτυχή είσοδο στο Πανεπιστήμιο - Πτυχίο με καλό βαθμό ακόμα και Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό.

Πάλι τίποτα από αυτά δεν θα σας εξασφαλίσει ότι θα βγάλετε λεφτά και αναφέρομαι σε πολλά όχι έναν βασικό μηνιαίο μισθό 700€ που δεν φτάνει ούτε για τα απαραίτητα! Όλα τα παραπάνω μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε μια επιθυμητή θέση εργασίας. Όχι όμως τίποτα το ιδιαίτερο. Έτσι που πάει η οικονομία πάλι τα έξοδα θα είναι περισσότερα και θα εργάζεστε με τις ώρες για να το καταφέρετε.

Πως θα βγάλω λεφτά λοιπόν;

Εδώ μπορούμε να διαφοροποιήσουμε την ερώτηση σε δύο σκέλη γιατί είναι σημαντικό να πετύχετε τον οικονομικό στόχο, χωρίς να χάσετε την ζωή σας:

⦁ Πως γενικά θα καταφέρω να βγάζω πολλά λεφτά

Το προφανές είναι να δουλεύεται από το πρωί ως το βράδυ δύο δουλείες ή να ανοίξετε ένα κατάστημα και να τρέχετε διαρκώς. Πιθανόν θα βγάλετε λεφτά αλλά θα έχετε χάσει τον χρόνο σας / την ζωή σας.

⦁ Πως θα βγάλω λεφτά από το σπίτι ΕΥΚΟΛΑ

Για να καταφέρει κάποιος να ξεπεράσει τον βασικό μισθό και να βγάλει πολλά λεφτά, χρειάζεται να κινηθεί έξυπνα, να δει την αγορά και να τολμήσει. Παρακάτω λοιπόν αναλύονται 6 τρόποι που μπορείτε να αξιοποιήσετε και να βγάλετε λεφτά από το σπίτι.


Πως να βγάλω λεφτά από το σπίτι


Δημιουργία eshop

Το διαδίκτυο έχει ανοίξει έναν ωκεανό ευκαιριών, σίγουρα δεν είναι εύκολο, όμως με την σωστή δουλειά και τις κατάλληλες ενέργειες η δημιουργία eshop μπορεί να είναι πραγματικά εξαιρετικά κερδοφόρα. Με τα κατάλληλα βήματα, τον απαραίτητο χρόνο και τον κατάλληλο συνεργάτη μπορείτε να δημιουργήσετε μια πετυχημένη επιχείρηση, που θα σας βγάζει λεφτά χωρίς να χρειάζεται να έχετε φυσικό κατάστημα, αποθήκη, ούτε καν stock.


Πως θα βγάλω λεφτά με δημιουργία eshop


Τι πρέπει να προσέξετε ώστε η Δημιουργία eshop να σας φέρει λεφτά

Δεν είναι καθόλου τυχαία ή γρήγορη υπόθεση, θέλει χρόνο, αποκλειστικότητα, αφοσίωση και δουλειά. Και εάν δεν έχετε τις γνώσεις να το δημιουργήσετε όλο μόνοι σας, τότε θα απαιτηθούν και λεφτά. Το πιο καθοριστικό όμως για να πετύχει η επένδυση σας είναι να έχετε κάνει ένα σωστό ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Αρχικά χρειάζεται να καθορίσετε το προϊόν που θα εμπορεύεστε. Για να καταλήξετε είναι σημαντικό να κάνετε την αντίστοιχη έρευνα αγοράς.

Βήματα για Δημιουργία eshop

⦁ Μιλήστε με έναν λογιστή, εάν δημιουργήσετε eshop και πουλάτε online τότε θα πρέπει να ανοίξετε επιχείρηση.

⦁ Κάνετε έρευνα online ανταγωνισμού.

⦁ Αναρωτηθείτε πόσα προϊόντα θα εμπορεύεστε; Θα έχετε stock; Θα πουλάτε χειροποίητες κατασκευές ή θα επικοινωνήσετε με αντιπροσωπίες και θα κάνετε ουσιαστικά των διαμεσολαβητή.

⦁ Εάν τα προϊόντα είναι χειροποίητα θα πρέπει να φωτογραφηθούν. Οι φωτογραφίες διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στις πωλήσεις όποτε το υλικό σας πρέπει να είναι άψογο. Καλό είναι να υπάρχει και μια ομοιομορφία μεταξύ τους, ως προς τον φωτισμό, τις αποστάσεις και τα χρώματα πιθανόν.

⦁ Επικοινωνήστε με κάποια μεταφορική εταιρία ώστε να συνεργαστείτε.

⦁ Καταλήξτε στις μεθόδους πληρωμής που θα έχει το eshop.

⦁ Το μεγαλύτερο κομμάτι για να βγάλετε λεφτά μέσα από την δημιουργία eshop είναι το σωστό marketing. Σκεφτείτε λοιπόν πώς θα προωθήσετε το eshop; Social media, την Google, τα email;

Μην διστάζετέ να τολμήσετε μια δική σας επιχειρηματική ιδέα, αφιερώστε χρόνο για να την οργανώσετε, βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες και κάντε ένα βήμα που θα σας βγάλει λεφτά από το σπίτι άμεσα.

Άλλοι τρόποι για να βγάλετε λεφτά από το σπίτι

Remote Δουλειά στο εξωτερικό με καλά λεφτά


Βγάλε λεφτά με δουλειά από το σπίτι μέσω υπολογιστή

Το ξέρετε ότι υπάρχουν δουλειές από το σπίτι μέσω υπολογιστή (Remote jobs - δουλειές εξ ’αποστάσεως) και δίνουν 50.000 € - 70.000 € και μπορεί και παραπάνω ανάλογα το κλάδο;

Για να πετύχετε κάτι τέτοιο και να βγάλετε πραγματικά καλά λεφτά για τα ελληνικά δεδομένα είναι σημαντικό να δείτε τι ζητούν αυτές οι εταιρείες και στην συνέχεια να αφιερώσετε χρόνο ώστε να εξειδικεύσετε τις γνώσεις σας πάνω στον αντίστοιχό κλάδο.

Βήματα για εύρεση remote δουλειάς

⦁ Ψάξετε σε δημοφιλής πλατφόρμες (αναφέρονται παρακάτω), αγγελίες που σχετίζονται με τις γνώσεις σας και συγκεντρώστε μια λίστα με ΤΟΠ 5 εξειδικεύσεις που μπορείτε να προσφέρετε έπειτα από μικρού χρόνου ενασχόληση εκμάθησης.

⦁ Κάντε κάποια μαθήματα μέσω ιστοσελίδων που προσφέρουν online courses (καθώς είναι πιο οικονομικό) για να μπορέσετε να αποκτήσετε την απαιτούμενη εξειδίκευση.

⦁ Φτιάξτε ένα εντυπωσιακό βιογραφικό προσαρμοσμένο ακριβώς στις θέσεις εργασίας που θα κυνηγήσετε, συμπεριλάβετε courses και προσωπικά project.

⦁ Κάντε εγγραφή στις παρακάτω πλατφόρμες στέλνετε συστηματικά αιτήσεις και βάζετε πάντα cover letter.

WEB SITE για δουλειά από το σπίτι μέσω υπολογιστή

⦁ glassdoor.com

⦁ indeed.com

⦁ remote.com

⦁ workingnomads.com

Βγάλτε λεφτά μέσω affiliate


Πώς να βγάλω λεφτά από το σπίτι online

Όλοι έχουμε χόμπι. Τι θα λέγατε εάν από το χόμπι σας βγάζατε λεφτά; Αυτό είναι εφικτό εάν δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα blog ή ένα κανάλι στα social media. Εσείς γράφετε τις απόψεις σας και παράλληλα προωθείτε προϊόντα μέσω ενός link. Δεν χρειάζεστε ούτε να ανοίξετε επιχείρηση, είστε κάτω από την ομπρέλα μια διεθνής εταιρίας η οποία αναλαμβάνει η ίδια την φορολογία. Εσείς παίρνεται ένα ποσοστό για κάθε πώληση που έγινε μέσα από το κανάλι σας.

⦁ Δεν χρειάζεστε eshop.

⦁ Δεν χρειάζεστε stock.

⦁ Ούτε να ανοίξετε επιχείρηση, λογιστές, εφκα, φόρος επιτηδεύματος κτλ.

⦁ Απαιτεί πολύ χρόνο για την δημιουργία του ψηφιακού υλικού (άρθρα, φωτογραφίες, βιντεο, αναρτήσεις στα social media κτλ.) και την προσέλκυση κοινού.

Βήματα για affiliate

⦁ Δημιουργία ιστοσελίδας blog ή κανάλι σε social media (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest κτλ)

⦁ Στην περίπτωση που φτιάξετε την δική σας ιστοσελίδα blog είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε και στο SEO είτε κάνοντας μόνοι σας κάποιες ενέργειες (Αφού πρώτα διαβάσετε τις βασικές αρχές του SEO), είτε να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένη agency που παρέχει υπηρεσίες SEO

⦁ Δημιουργία περιεχόμενου κείμενα, προτάσεις, απόψεις, φωτογραφίες, βίντεο.

⦁ Κτίσιμό ακολούθων με διαγωνισμούς ή πληρωμένες διαφημίσεις, εάν το αφήσετε να πάει με οργανικές εμφανίσεις είναι πιθανόν να αργήσει πάρα πολύ να συγκεντρωθεί ένας σημαντικός αριθμός ακολούθων ώστε να σας φέρει στην συνέχεια λεφτά.

WEB SITE για affiliate

⦁ Linkwi.se

⦁ Affiliate-program.amazon.com

Βγάλτε λεφτά ως Freelancer

Ένας ακόμα τρόπος να έχετε ένα έξτρα εισόδημα είναι ως freelancer. Έχετε γνώσεις σε web design, σε σχεδιασμό εντύπων, σε συγγραφή κειμένων, σε μεταφράσεις κειμένων και ένα σωρό ακόμα δεξιότητες. Μπορείτε εύκολα να βγάλετε λεφτά με εγγραφή σε ένα από τα δεκάδες website όπου εταιρείες αναζητούν άτομα ως εξωτερικούς συνεργάτες για μικρές ή μεγάλες δουλειές.

Βήματα για Freelancer


Πως να βγάλω λεφτά από το internet

⦁ Μιλήστε με έναν λογιστή, πιθανόν να απαιτηθεί η έναρξη ατομικής επιχείρησης.

⦁ Κάντε εγγραφή σε κάποια από τις παρακάτω σελίδες.

⦁ Φτιάξτε το προφίλ σας.

⦁ Στην αρχή μπορεί να είστε λίγο οικονομικοί για να πάρετε τις πρώτες θετικές κριτικές.

⦁ Διατηρήστε υψηλή την ποιότητα των υπηρεσιών σας καθώς σε αυτές τις πλατφόρμες οι αξιολογήσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο.

⦁ Αφού έχετε τις πρώτες θετικές αξιολογήσεις μην πέσετε στην παγίδα του φθηνού. Ζητήστε περισσότερα λεφτά ώστε αυτό που θα προσφέρετε να είναι κοντά στις προσδοκίες του πελάτη.

WEB SITE για Freelancers

⦁ Freelancer.com

⦁ peopleperhour.com

⦁ toptal.com

⦁ upwork.com

Πώληση χειροποίητων κατασκευών στο Etsy


Με το etsy θα βγάλεις λεφτά

Ασχολείστε με την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, έχετε ταλέντο στην ζωγραφική, δημιουργείτε γλυπτά ή άλλες κατασκευές; Τότε η ιδανική πλατφόρμα για εσάς είναι το έτσι. Πιθανόν να χρειαστείτε ένα μικρό αρχικό κεφάλαιο για την αγορά των υλικών, στην συνέχεια φωτογραφίζεται τα προϊόντα (Δώστε έμφαση στην φωτογράφιση καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος) τα ανεβάζετέ και μέσω της ιστοσελίδας αυτής γίνονται και το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις. Εσείς είστε υπεύθυνοι για το πακετάρισμα και την αποστολή.

Η πλατφόρμα κρατάει προμήθεια από κάθε πώληση. Εάν δείτε ότι έχετε μεγάλο αριθμό πωλήσεων τότε ίσως να σας συμφέρει η δημιουργία eshop.

Βήματα για πωλήσεις μέσω Etsy

⦁ Ανοίξτε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα Etsy.

⦁ Μιλήστε με μια μεταφορική εταιρεία.

⦁ Δημιουργήστε τα πρώτα έργα σας. Θα χρειαστείτε ή credit card ή PayPal.

⦁ Φωτογραφίστε τα προσεκτικά, με καλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή. Βγάλετε 5-6 φωτογραφίες για κάθε προϊόν.

⦁ Ανεβάστε τα προϊόντα σας στο etsy.

WEB SITE για χειροποίητες κατασκευές

⦁ etsy.com

Πουλήστε Φωτογραφίες Online


Βγάλτε λεφτά ευκολά

Εάν το hobby σας είναι η λήψη φωτογραφιών τότε έχετε μια ευκαιρία να βγάλετε λεφτά online, πουλώντας το υλικό μέσω ιστοσελίδων που κάνουν ακριβώς αυτό. Ο ανταγωνισμός και εδώ είναι μεγάλος και για έχετε σημαντικά κέρδη από την ενέργεια αυτή, χρειάζεται η ποιότητα των φωτογραφιών να είναι άψογη και φυσικά το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Είτε λοιπόν φωτογραφίζεται φαγητά, είτε τοπία, είτε ακόμα και αντικείμενα τα χρώματα, η ανάλυση και το τελικό προϊόν τελικά να ξεχωρίζει.

Βήματα για να πουλήσετε Φωτογραφίες Online

⦁ Φτιάξτε λογαριασμό σε έναν ή και περισσότερους δημοφιλής ιστότοπους.

⦁ Η τίτλοι των φωτογραφιών είναι σημαντικό να είναι περιγραφικοί και να συμπεριλαμβάνουν keywords που μπορεί να αναζητούν οι χρήστες.

⦁ Οι πελάτες αγοράζουν δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών σας και έτσι έρχονται λεφτά στον λογαριασμό σας.

WEB SITE για να πουλήσετε Φωτογραφίες Online

⦁ Shutterstock

⦁ Alamy

⦁ Getty Images

⦁ 500px

⦁ Etsy

⦁ Depositphotos

⦁ iStock Photo

⦁ Stocksy

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να αυξήσετε το εισόδημα σας χωρίς να υπάρχει πάντα η αντίστοιχη αναλογία χρόνου που πρέπει να διαθέσετε. Σίγουρα στην αρχή όποια ενέργειά και να αποφασίσετε να κάνετε για να αρχίσει να σας βγάζει λεφτά πρέπει να την έχετε δουλέψει πολύ. Είτε αυτό είναι το βιογραφικό σας, είτε είναι χειροποίητες κατασκευές, είτε φωτογραφίες όλα θέλουν χρόνο για να στηθούν. Αυτό που θα σας κάνει να τα καταφέρετε είναι να καθορίσετε τον αρχικό στόχο, να έχετε επιμονή για να τον πετύχετε, να είστε ευέλικτοι και να πιστεύεται ότι εσείς καθορίζετε την ζωή σας και είναι στο χέρι σας να την βελτιώσετε όποτε το αποφασίσετε και να βγάλετε πραγματικά καλά λέφτα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr