NEWSFLASH...
Καριέρα & HR
ανάγνωση

Πώς το Lidl UP: Learn & Work στηρίζει έμπρακτα τη νεανική επιχειρηματικότητα

Πώς το Lidl UP: Learn & Work στηρίζει έμπρακτα τη νεανική επιχειρηματικότητα

Οι προκλήσεις που συναντά κανείς στον κόσμο των επιχειρήσεων πολλές φορές μπορεί να φαντάζουν δυσθεώρητα εμπόδια και ειδικά όταν αναφερόμαστε στη νεανική επιχειρηματικότητα όπου η έλλειψη εμπειρίας θεωρείται αντικειμενικά δεδομένη. Ποιος άραγε δεν έχει την ανάγκη για συμβουλή, καθοδήγηση και mentoring από τους ειδικούς ώστε να κάνει το «επόμενο βήμα»;

Βασικό στοιχείο της κουλτούρας και της στρατηγικής που χαράζει η Lidl Ελλάς, είναι η στήριξη της νεανικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με οδηγό την εκπαίδευση, η Lidl δεσμεύεται στην στήριξη του πιο παραγωγικού κομματιού της κοινωνίας που θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, παρέχοντας σύγχρονες διαδικασίες εκπαίδευσης για ένα μέλλον πιο βιώσιμο και εύφορο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Lidl Ελλάς θέτει από νωρίς στέρεες βάσεις για τη νεότερη γενιά, μ' ένα καινοτόμο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης για το λιανεμπόριο, με το πρόγραμμα Lidl UP: Learn & Work

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε μέσα από το όραμα της Lidl Ελλάς να στηρίξει τη νέα γενιά, ενισχύοντας παράλληλα τον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου με την κατάρτιση Στελεχών που θα έχουν όλες τις γνώσεις και τα εφόδια και θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Είναι πρακτικά ένα 2ετές πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης και μαθητείας - εργασίας, κατά το οποίο οι σπουδαστές/ριες λαμβάνουν μηνιαίο μισθό σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος και με την ολοκλήρωσή του αναλαμβάνουν θέση του Υποδιευθυντή/ριας σε ένα κατάστημα στην Αττική με σύμβαση αορίστου χρόνου!

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωσή του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για να αποκτήσουν το πτυχίο τους επιπέδου Ι.Ε.Κ. ως Στελέχη Λιανικού Εμπορίου.

Το όραμα και οι συνεργάτες - στο επίκεντρο ο άνθρωπος

Αναντίρρητα, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αποτελεί μια θετική είδηση. Το όραμα της Lidl όμως εκτείνεται πέρα απ' αυτό: αφορά τη συνολική στήριξη της νέας γενιάς, προσφέροντας όχι μόνο εργασία, αλλά μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδρομή που θα αποτελεί εχέγγυο εξέλιξης για μια μελλοντική καριέρα.

Με το Lidl UP: Learn & Work, νέοι και νέες λαμβάνουν μια ολιστική εκπαίδευση και εφοδιάζονται με τα κατάλληλα «εργαλεία».

  • Την θεωρητική τους κατάρτιση αναλαμβάνουν καθηγητές του Δημόσιου Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας,
  • Σε πρακτικό επίπεδο λαμβάνουν γνώσεις σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες, καθώς: διευθυντικά στελέχη από καταστήματα της Lidl Ελλάς οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων είναι δίπλα τους σε όλο αυτό το ταξίδι σε πραγματικές συνθήκες εργασίας σε καταστήματα της Αττικής.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, «σύμμαχοι» σε αυτή την προσπάθεια είναι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας.

YeyQ1FJTCdP54N6IeUnF-sv0ODPpDAlVf7aOzDgeiOD0NpXlWjdrfrhSJrQpP4H8vmB06EnhhZotVbcFZUTFFIv2YwFZ0VPe-x_6sg7zDaFjb6fw-J7nf3Lrpg1J0mO0wgDqR-ZrgvxUIyq8mYdN0Ma2ILKB18_ROTS3oZIrNe8VcEy9K9c2zwmFCEnLapH1DGKnjNiOJw

Δηλώστε συμμετοχή - έναρξη μαθημάτων το Φεβρουάριο του 2023

Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει στην πράξη τη διαχρονική στήριξη στη νεότερη γενιά με προσφορά ποιοτικών θέσεων εργασίας και τη παροχή συνεχούς εκπαίδευσης.

Σήμερα, οι σπουδαστές του 1ου κύκλου συνεχίζουν με επιτυχία τόσο τη θεωρητική όσο και την πρακτική εκπαίδευσή τους και βρίσκονται πλέον στο 2ο εξάμηνο των σπουδών τους.

Παράλληλα, η διαδικασία των αιτήσεων για τον 2ο κύκλο του προγράμματος Lidl UP: Learn & Work έχει ήδη ξεκινήσει. Η έναρξη των μαθημάτων του 2ου κύκλου θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2023

Μη χάσετε τον 2ο κύκλο σπουδών. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 15/12

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Lidl UP: Learn & Work στο lidlup.gr





... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr