NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αλλαγές στο ΔΣ της Εβροφάρμα

Αλλαγές στο ΔΣ της Εβροφάρμα

Την εκλογή της κα Μαρίας Βρετοπούλου, ως νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της σε αντικατάσταση της κας Μαρίας Κυρτσοπούλου που παραιτήθηκε, ανακοίνωσε η Εβροφάρμα.

Ειδικότερα, η Εβροφάρμα Α.Β.Ε.Ε.- Βιομηχανία Γάλακτος ανακοινώνει ότι με την από 12/1/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και έπειτα από θετική εισήγηση της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων εξελέγη ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου η κα Μαρία Βρετοπούλου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. κας Μαρίας Κυρτσοπούλου, για θητεία που λήγει μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 9 παρ. 4 ν. 4706/2020, αφού διαπίστωσε ότι η ανωτέρω εκλεγείσα πληροί όλα τα κριτήρια ατομικής καταλληλότητας βάσει της Πολιτικής Καταλληλότητας της εταιρείας, καθώς και τα κριτήρια ανεξαρτησίας των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 9 του ν. 4706/2020.

Η κα Μαρία Βρετοπούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων. Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία, ενώ παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Υπηρεσία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου στο Επιμελητήριο Έβρου. Επίσης, είναι πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και πιστοποιημένη DPO (Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων). Από το έτος 2004 έως και σήμερα είναι νομικός σύμβουλος ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά και του Επιμελητηρίου Έβρου με πολυετή εμπειρία σε θέματα εταιρικού δικαίου. Ακόμη, κατέχει θέση επιστημονικού βοηθού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στον Τομέα του Δικαίου των Επιχειρήσεων.

Κατόπιν της εκλογής της κας Μαρίας Βρετουπούλου του Γαβριήλ, ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, ανασυγκροτείται σε σώμα ως εξής:

  • Πασχάλης Παπαζηλάκης του Χρήστου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος. Θεόδωρος Ξεντές του Κυρίλλου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.
  • Χρήστος Παπαζηλάκης του Αθανασίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αναπληρωτής του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.
  • Παναγιώτης Παπαζηλάκης του Αθανασίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Μαρία Παπαζηλάκη του Πασχάλη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Ανδρέας Κουτούπης του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Μαρία Βρετοπούλου του Γαβριήλ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίαση της 12/1/2023, αποφάσισε την εκλογή της κας Μαρίας Βρετοπούλου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ως νέο μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κας Μαρίας Κυρτσοπούλου, για θητεία λήγουσα την ημερομηνία πραγματοποίησης της επόμενης Γενικής Συνέλευσης.

Η επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων ανασυγκροτείται ως ακολούθως:

  • Θεόδωρος Ξεντές του Κυρίλλου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Πρόεδρο της Επιτροπής.
  • Ανδρέας Κουτούπης του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Μέλος της Επιτροπής και
  • Μαρία Βρετοπούλου του Γαβριήλ, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Μέλος της Επιτροπής.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr