NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

HORECA 2023: Special events που διαμορφώνουν τις τάσεις

HORECA 2023: Special events που διαμορφώνουν τις τάσεις

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επισκεπτών της για γνώση και εξειδίκευση η HORECA θα φιλοξενήσει και φέτος μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που δεν «επαναπαύονται» και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται.

  • International Hospitality Forum
  • Gastronomy Lab
  • Coffee Events
  • HORECA Lab

Πιο αναλυτικά, η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 10 Φεβρουάριου το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με τη σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στελέχη του hospitality παγκοσμίου βεληνεκούς θα αναλύσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της φιλοξενίας αλλά και θα αναδείξουν την βιωσιμότητα ως μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού.

Καταξιωμένοι chefs της εγχώριας γαστρονομίας αλλά και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής από την Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν παγκοσμίως. Επίσης, θα βραβευτούν 4 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, για το μοναδικό γαστρονομικό τους concept, καθώς και την zero waste φιλοσοφία τους.

To stage του Coffee Events θα φιλοξενήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ Barista, Brewers Cup, Cup Tasters που διοργανώνονται από τον SCA Greece και τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε ταλαντούχους και φιλόδοξους baristas να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή.

Παγκόσμιες εξελίξεις, τάσεις, digital εργαλεία, υπηρεσίες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των επιχειρήσεων του κλάδου HoReCa, θα παρουσιαστούν από experts του hospitality marketing και management.

Πανελλήνια πρωταθλήματα Cocktail

Η έκθεση θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ελληνικού Cocktail, Non-Alcohol, Classic Cocktail και Battle of the Bars, από την Ένωση Bartender Ελλάδος, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails.

Φόρουμ «Το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας»

Η HORECA φιλοξενεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το φόρουμ με τίτλο «Το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας» από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ). Επιτυχημένοι επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους μιλάνε για την Οικονομία της Φιλοξενίας και πως αυτή αποτελεί απάντηση στην Εθνική Πρόκληση, μπροστά από την οποία βρισκόμαστε.

HORECA 2023: Έρχεται με 500 κορυφαίους εκθέτες!

Το πολυαναμενόμενο και πιο επιδραστικό εκθεσιακό event στην Ελλάδα, η HORECA, έρχεται 10-13 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo για να αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Οι 500 εκθέτες της HORECA θα υποδεχτούν για τέσσερις ημέρες, χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων καφεστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων αλλά και της οργανωμένης λιανικής, που θέλουν να επενδύσουν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους αλλά και πλήθος από baristas, bartenders, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και f&b managers που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις. Με ένα εύρος συμμετοχών που εκπροσωπούν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους που απευθύνονται στον επιχειρηματία της φιλοξενίας αλλά και με πλούσιες και ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, η HORECA 2023 είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ξανά ένα τόπο ενημέρωσης, έμπνευσης και εξέλιξης.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλους τους εκθέτες της HORECA 2023.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr