Business Know-how
Επιθέσεις στην Ερυθρά Θάλασσα: Φόβοι για σοβαρές επιπτώσεις σε κλάδο εστίασης - εξοπλισμούς επιχειρήσεων
Καραποστόλη Λίλα
Business Know-how
Καραποστόλη Λίλα
Εστίαση PLUS
Εστίαση PLUS
Εστίαση PLUS
TourismLab
Εστίαση PLUS
Εστίαση PLUS
Εστίαση PLUS
Business Know-how
Business Know-how
Εστίαση PLUS
Εστίαση PLUS
Εστίαση PLUS
Είναι αλήθεια ότι η περίοδος Covid επέφερε αλλαγές στις δομές ολόκληρης της κοινωνίας σε κάθε επίπεδο και κάθε τρόπο. Το βασικότερο είναι ότι άλλαξαν οι αξίες και οι προτεραιότητες των ανθρώπων. Το γεγονός αυτό επηρέασε την οικονομία και τις επιχειρήσεις, οι οποίες έπρεπε να επιδείξουν το κοινωνικό και ευαισθητοποιημένο πρόσωπο έμπρακτα.
02/11/22 _ Εστίαση PLUS
Πέρασαν συνολικά 2 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η υγειονομική κρίση. Εν συνέχεια ήρθε η κρίση αβεβαιότητας και τώρα διανύουμε μία νέα οικονομική και ενεργειακή κρίση.
19/10/22 _ Εστίαση PLUS
Ανησυχία φαίνεται να εξαπλώνεται και στον οικονομικό χώρο εξαιτίας του κορονοϊού. Η εκπαίδευση ήδη «μολύνθηκε» και αυτή την φορά αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο ο ιός να «μολύνει» τον τουρισμό και την εστίαση. Ο φόβος, που δημιουργείται από τη νέα κατάσταση, οδηγεί σε μαζικές ακυρώσεις ξενοδοχείων, εστιατορίων και πάσης φύσεως θεαμάτων, κρατώντας τους πελάτες μακρυά από κλειστά μέρη. Για πόσο δεν ξέρουμε.
12/03/20 _ Εστίαση PLUS
Σήμερα κλείνουμε το αφιέρωμα μας στις τάσεις που αλλάζουν την εστίαση με τις δύο τελευταίες: την επανάσταση των μηχανών και τις επενδύσεις στην εμπειρία.
06/12/19 _ Εστίαση PLUS
Στο τρίτο μέρος του αφιερώματος μας στις τάσεις που αλλάζουν την εστίαση, εξετάζουμε τα επόμενα trends, ξεκινώντας από τις βιώσιμες πρακτικές και φτάνοντας μέχρι την χρήση της κανναβιδιόλης.
29/11/19 _ Εστίαση PLUS
Σήμερα, συνεχίζουμε το αφιέρωμα μας στις τάσεις που αλλάζουν την εστίαση με τα επόμενα δύο, εξαιρετικά σημαντικά, κεφάλαια: τα εργασιακά θέματα και τις νέες αξίες στα γεύματα από τους καταναλωτές.
22/11/19 _ Εστίαση PLUS
Οι περισσότεροι έχουν ακούσει κάποια εκδοχή της έκφρασης «το κλασικό ποτέ δεν χάνει το στυλ του». Και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται αλήθεια σε πολλές βιομηχανίες, η βιομηχανία της εστίασης δεν είναι μία από αυτές. Για να παραμείνετε στο παιχνίδι, πρέπει να είστε ανοιχτοί στην προσαρμογή, την εξέλιξη και την παραμονή στην κορυφή των τάσεων.
15/11/19 _ Εστίαση PLUS
Σήμερα, αναλύουμε τους επόμενους τρεις παράγοντες αποτυχίας των εστιατορίων. Μετά το ανταγωνιστικό περιβάλλον, το μέγεθος και τον «συνωστισμό», που είδαμε στο πρώτο μέρος του άρθρου, ρίχνουμε μια ματιά στην ανεπαρκή διοίκηση, στους εξωτερικούς και στους εσωτερικούς παράγοντες.
07/10/19 _ Εστίαση PLUS
Σήμερα θα αναλύσουμε κάποιους από τους βασικούς παράγοντες αποτυχίας των εστιατορίων. Ξεκινώντας με τους τρεις πρώτους: το ανταγωνιστικό περιβάλλον, το μέγεθος και τον «συνωστισμό».
30/09/19 _ Εστίαση PLUS
Σε αυτό το μέρος του αφιερώματος μας στις επιχειρήσεις εστίασης, θα δούμε πως ο κύκλος ζωής επηρεάζει δύο ακόμη στάδια τους: της παρακμής και της επανατοποθέτησης.
23/09/19 _ Εστίαση PLUS