NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Το πάρκο ΦΙΞ μετατράπηκε σε outdoor «Digital Wellness Park»

Το πάρκο ΦΙΞ μετατράπηκε σε outdoor «Digital Wellness Park»

Η ΦΙΞ Άνευ, σε συνεργασία με την πλατφόρμα TheCoach.gr, διοργανώνει wellness training sessions στο πάρκο ΦΙΞ. Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Καυτατζόγλου, στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου ένα μεγάλο wellness training event, ανοιχτό για το κοινό.

Οι εξειδικευμένοι coaches του TheCoach.gr υποδέχτηκαν το κοινό και όλοι μαζί συμμετείχαν σε pilates, yoga, fitness και dancer size sessions, κάτω από τον αττικό ουρανό, ενώ στο τέλος, απολαύσαν τη ΦΙΞ Άνευ.

Τα συγκεκριμένα training sessions εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας της ΦΙΞ Άνευ με την digital πλατφόρμα του TheCoach.gr, που διαθέτει 100% ελληνικό περιεχόμενο και εκατοντάδες βίντεο on demand με προπονήσεις για κάθε προτίμηση.

Το πάρκο ΦΙΞ, που ανέπλασε η ΦΙΞ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και το Athens Partnership, μεταμορφώνεται στο πρώτο outdoor «Digital Wellness Park» και «πρωταγωνιστεί» σε επιλεγμένα βίντεο του TheCoach.gr, τα οποία οι συνδρομητές στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντός της πλατφόρμας και να γυμναστούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιθυμούν.

Η Senior Brand Manager της ΦΙΞ, κ. Τάρα Δημητριάδη, δήλωσε ότι «Είναι χαρά μας που το πάρκο ΦΙΞ μπαίνει φέτος σε μια νέα εποχή και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό τόσο στην physical, όσο και στη digital πραγματικότητα. Με όχημα τη ΦΙΞ Άνευ, στοχεύουμε μέσα από τη συνεργασία μας με το TheCoach.gr, να επεκτείνουμε τις δράσεις μας στο πάρκο ΦΙΞ, εμπλουτίζοντας τις εναλλακτικές των επισκεπτών του, ώστε να το γνωρίσουν και να το αξιοποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr