NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Οι μεγάλες κινήσεις των μικρών επιχειρήσεων

Οι μεγάλες κινήσεις των μικρών επιχειρήσεων

Στο σκάκι, υπάρχουν κινήσεις που οι μετρ χαρακτηρίζουν ως «ήσυχες». Οι ήσυχες κινήσεις μοιάζουν ανούσιες, δεν εκδηλώνουν επίθεση, δεν αποκαλύπτουν στρατηγική, δεν αποκρούουν απειλή.

Όμως οι αναλύσεις μετά την παρτίδα, αποκαλύπτουν την σοφία τους όταν παίχτηκαν: πώς προετοίμαζαν δρόμους γι’ αργότερα, πώς προστάτευαν από απειλές που δεν είχαν ακόμα εκδηλωθεί και πώς ταίριαζαν σε ένα σχέδιο που δεν είχε ακόμα ξεδιπλωθεί.

H νίκη βασίζεται συχνά σ’ αυτές τις ήσυχες κινήσεις: Χωρίς πολύ θέαμα, μα με πολλή ουσία, αποδεικνύονται οι σπουδαίες στιγμές εκείνων που σκέφτηκαν, αποφάσισαν κι εκτέλεσαν σωστά αυτό που έπρεπε να γίνει.

Αν διοικείτε μικρή επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, παίζετε κι εσείς σκάκι!

Όχι το αργό, πολύωρο, σκάκι των περασμένων αιώνων, μα το μάχιμο, των γρήγορων παρτίδων, των γρήγορων αποφάσεων και του γρήγορου αποτελέσματος – νίκης ή ήττας. Αποφασίζετε μέσα σε ένα χάος από επιλογές, ευκαιρίες, δυνατότητες, κινδύνους κι απειλές – κάτω από δύσκολη ψυχολογία και τεράστια πίεση χρόνου.

Μπροστά στο δικό σας χάος επιλογών, η Prosvasis σας προτείνει 4 + 1 ήσυχες κινήσεις:

1. Εστιάστε στην αποστολή σας

Μηδενίστε τη χρονοτριβή και το άγχος που σας προκαλεί το Κράτος. Φοροτεχνικές υποχρεώσεις, ΑΑΔΕ, myDATA, τιμολόγια, ηλεκτρονικές υποβολές - τακτοποιείστε τα πάντα μια για πάντα, ψηφιακά κι οργανωμένα. Συνδεθείτε ηλεκτρονικά με το λογιστή σας, βελτιώστε τη συνεργασία μαζί του και συγκεντρωθείτε στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

2. Η μικρή επιχείρηση, είναι επιχείρηση: Διοικήστε

Ελέγξτε κάθε στοιχείο της δουλειάς σας. Δεν έχετε περιθώριο να πετάτε πληροφορίες και χρήματα: έσοδα, έξοδα, κόστη, υποχρεώσεις, απαιτήσεις, ταμείο πρέπει να είναι πλήρη, άμεσα και ευανάγνωστα στο κινητό σας, για να τα ελέγχετε με μια ματιά.

Πληροφορηθείτε, αποφασίστε κι εκτελέστε καλύτερα – αυτό είναι το τρίαθλο της διοίκησής σας. Μικρή διαφορά στις επιδόσεις σας, μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ θριάμβου και καταστροφής της επιχείρησής σας. Μην τις αφήνετε στη τύχη.

3. Δράστε παντού

Κάντε τον κόσμο γραφείο σας: το σπίτι, το αυτοκίνητο, το ξενοδοχείο, το αεροδρόμιο, τα γραφεία των άλλων, είναι όλα σημεία εργασίας! Μην περιμένετε "να γυρίσετε στο γραφείο" για κανονίσετε τις δουλειές σας. Πάρτε τα πάντα στα χέρια σας εν κινήσει.

4. Σημασία έχουν οι πελάτες

Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας. Δημιουργείστε ηλεκτρονικό πελατολόγιο και «αναθέστε» στην ΓΓΠΣ να το τηρεί πάντα ενημερωμένο με τα επίσημα στοιχεία. Οι πελάτες σας είναι η περιουσία σας!

Αυξήστε την επαφή μαζί τους - με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο. Ενημερώνετέ τους συνεχώς με mail, sms, viber για κάθε θέμα της συνεργασίας σας. Μετά, κάντε τις ενημερώσεις αυτές αυτόματες.

Μία κίνηση, για όλες τις κινήσεις: Prosvasis GO

Κάντε τα όλα τα παραπάνω με μία κίνηση: εγκαταστήστε την εφαρμογή Prosvasis GO στο laptop, το tablet ή/και κινητό σας και, την ίδια μέρα, αρχίστε να το λειτουργείτε.

Το Prosvasis Go είναι το σύστημα που συνδυάζει όλα όσα πρέπει να κάνει η μικρή επιχείρηση για να περάσει στην επόμενη μέρα. Βάζει σε τάξη τις πληροφορίες, τις ιδέες και την δράση σας για κάθε στοιχείο που είναι σημαντικό στη δουλειά σας. Με μια σειρά από προσεγμένες προδιαγραφές και δυνατότητες σας βοηθάει να διοικήσετε μια επιχείρηση που έχει στόχους και σκοπεύει να τους πετύχει.

Αν απασχολείτε εργαζόμενους, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το Prosvasis Cloud ERGANI κλείνοντας έτσι κάθε εκκρεμότητα με την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και την εργατική νομοθεσία.

Prosvasis-3.jpg?mtime=20230628151335#asset:423006

Για την απόκτηση, αλλά και για την αναβάθμιση ενεργών συνδρομών των εφαρμογών της Prosvasis, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν το Voucher επιδότησης, έχουν τη δυνατότητα να το εξαργυρώσουν και να μειώσουν το κόστος κατά 90%.

Σημασία έχουν οι άνθρωποι

Η συνεργασία σας με την Prosvasis, προσφέρει σε σας, την επιχείρησή σας και τον λογιστή σας, πρόσβαση σ’ ανθρώπους κορυφαίους σ’ αυτό ακριβώς που σας ενδιαφέρει: στο να υποστηρίζουν την επιχείρησή σας, εσάς και τον λογιστή σας – τον βασικό συνεργάτη σας.

Πέρα από κάθε άλλη κίνηση, αυτή είναι η κορυφαία: να έχετε δίπλα σας τους καλύτερους, σ’ ό,τι έχει σημασία για σας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr