NEWSFLASH...
Weekend Reads
ανάγνωση

Adults only ξενοδοχεία σε ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς

Adults only ξενοδοχεία σε ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς

Οι επαναλαμβανόμενες χαρούμενες μεν, τσιρίδες δε. Οι άτσαλες βουτιές και οι πίδακες νερού που καταβρέχουν τους περαστικούς λουόμενους που προσπαθούν να περάσουν χωρίς να γλυστρίσουν κάπου ανάμεσα στα ακυβέρνητα παιδικά καρότσια.

Συχνά φαινόμενα που κάνουν τις διακοπές να απέχουν χιλιόμετρα από ό,τι πολλοί είχαν ονειρευτεί. Μέσα σε αυτούς πολλές φορές ακόμα πολλοί γονείς που παράλληλα εύχονται να διακτινιστούν έστω και για λίγες ημέρες σε ένα παράλληλο σύμπαν που θα υπάρχουν μόνο εκείνοι, ένα δροσερό ποτήρι με ποτό ή κρασί και η ηρεμία τους.

contesina.jpg?mtime=20230722092614#asset:427168


Και μπορεί όλα τα παραπάνω να μοιάζουν κάπως αστεία αλλά στην πραγματικότητα για πολλούς από αυτούς που μέτρησαν μία μία τις μέρες του χρόνου ώσπου να βρεθούν σε αυτές τις διακοπές, είναι πολύ σοβαρά. Και για αυτόν τον λόγο, εδώ και χρόνια η βιομηχανία του τουρισμού έχει αναπτύξει μια ολόκληρη “αγορά”. Αυτή των adults only ξενοδοχείων και καταλυμάτων.

Παραδείγματα- υποδείγματα στα ελληνικά νησιά

Η χαλάρωση η, ξεκούραση, η ιδιωτικότητα, η ησυχία και το ήρεμο περιβάλλον αποτελούν για πολλούς τις μέγιστες προτεραιότητες για τις καλοκαιρινές τις αποδράσεις που θα τους οδηγήσουν στο δρόμο της πραγματικής ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Και φυσικά για πολλούς από αυτούς τα ελληνικά νησιά αποτελούν από τους ειδυαλλιακοτερους προορισμούς.


contesina-2.jpg?mtime=20230722092318#asset:427166


Για αυτό και πολλά ξενοδοχεία διαμορφώνουν το περιβάλλον τους σε μια adults only λογική. Απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες και προφέρουν ανέσεις και ατμόσφαιρα για να καλύψουν πραγματικά τις ανάγκες τους με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Σπα, εστιατόρια, ιδιωτικές πισίνες, καταπράσινοι κήποι, αιώρες ακόμα και ιδιωτικές παραλίες επιστρατεύονται στην αναζήτηση της πραγματικής ηρεμίας, το ζητούμενο για πολλούς, των διακοπών.

Ανάμεσα σε πολλά όλα αντίστοιχα περιβάλλοντα προσφέρουν ξενοδοχεία όπως το Iconic Santorini – A Boutique Cave Hotel που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης με την ονειρεμένη θέα στην καλντέρα και τα εξαιρετικής ποιότητας στρώματα για γαλήνιο ύπνο. Το Stella Island Luxury Resort & Spa στο Ηράκλειο της Κρήτης διαθέτει μια πραγματικά τεράστια πισίνα που μοιάζει με λιμνοθάλασσα.

Στο Contessina Suites & Spa στην Ζάκυνθο, με τα δωμάτια διακοσμημένα σε ζακυνθινό στυλ, σύγχρονες παροχές και ανέσεις και πλούσιο μπουφέ γεμάτο με ντόπια προϊόντα καθώς και ένα ατμοσφαιρικό σπα με εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης.

yenesis-seaside.jpg?mtime=20230722092014#asset:427164


Και στο Yenesis Seaside Retreat στην παραλία του Αγίου Φωκά στην Χώρα της Τήνου διαθέτει κρεβάτια που μοιάζουν να επιπλέουν κυριολεκτικά στο νερό. Ενώ στο ολόλευκο Ikies στον οικισμό της Οίας στην Σαντορίνη η θέα κάνει πράξη το “κόβει την ανάσα” στο χείλος από τις ιδιωτικές πισίνες ενώ οργανώνει επίσης μαθήματα καταδύσεων και ιστιοπλοϊκές εκδρομές.

Τέλος στο Aegean Castle κοντά στο Μπατσί της Άνδρου που θεωρείται ένας ελκυστικός προορισμός για honeymooners, και για γαμήλιες τελετές διαθέτει άνετες σουίτες με τη δική τους επιπλωμένη βεράντα, μικρή κουζίνα και μπάνιο με υδρομασάζ και μια πισίνα για να κολυμπήσετε μέσα σε σπηλιές.

Σε κάθε περίπτωση η δική σας έρευνα θα σας αποκαλύψει τον δικό σας, απόλυτα ήσυχο, προορισμό.

Καλό καλοκαίρι!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr