NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

To επιτυχημένο μοντέλο Franchise της AB Bασιλόπουλος!

To επιτυχημένο μοντέλο Franchise της AB Bασιλόπουλος!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσω του συστήματος δικαιόχρησης (franchising) προσφέρει σε νέους συνεργάτες μια ασφαλή επένδυση για το μέλλον τους με σταθερό οικονομικό όφελος. Η εταιρεία επενδύει σταθερά στη διεύρυνση του δικτύου με σκοπό να φτάσει τα 200 καταστήματα AB Shop & Go εντός του 2023.

Άνθρωποι διορατικοί όσοι επιλέξουν να συνεργαστούν με την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος για τα franchise καταστήματα που χτίζει, που αισίως έχουν ξεπεράσει τα 160 καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Το ενδιαφέρον είναι συνεχώς αυξανόμενο και όσοι επιλέξουν αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα έχουν κάνει μια εξαιρετική επιλογή.

Η νέα τάση για γρήγορες και εύκολες αγορές προϋποθέτει και έναν νέο τύπο «καταστήματος ευκολίας». Η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας για τη δημιουργία καταστημάτων πώλησης τροφίμων μικρού μεγέθους, τα πολύ γνωστά σε όλους AB Shop & Go.

Η ΑΒ προσφέρει για τον ενδιαφερόμενο ΟΛΑ τα βασικά προαπαιτούμενα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία ενός νέου καταστήματος, όπως

  • Η εύρεση και η ενοικίαση του ακινήτου
  • O σχεδιασμός του καταστήματος
  • Η προμήθεια εξοπλισμού και εμπορεύματος
  • Η εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς και
  • Η υποστήριξη στην αρχική επένδυση με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

Η ευέλικτη συνεργασία με την ΑΒ προσφέρει ένα σημαντικό ετήσιο κέρδος για τους νέους επιχειρηματίες και επαγγελματική εξασφάλιση σε βάθος χρόνου, ενώ έχει διάρκεια 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 10, χωρίς περιορισμό.

Όποιος επιθυμεί να στραφεί στον κλάδο του επιχειρείν με την εγγύηση ενός αναγνωρισμένου ονόματος στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων, μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας εκπρόσωπος της ΑΒ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του.

Μάθετε περισσότερα στο ab.gr/franchise.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Eδώ, το καλό είναι για όλους.

Aigaleo-23-3.JPG?mtime=20231011165459#asset:439185

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr