NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Για 4η συνεχόμενη χρονιά τα Fitness Awards από την BOUSSIAS events

Για 4η συνεχόμενη χρονιά τα Fitness Awards από την BOUSSIAS events

Tα FITNESS AWARDS 24 διοργανώνονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, r&d, marketing αλλά και influencers.

Yποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης. Επίσης, υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρείες που διοργανώνουν fitness events, fitness groups και οι αντίστοιχοι influencers.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να είναι δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε ο κλάδος της γυμναστικής να συνεχίσει με τις καλύτερες προοπτικές στο μέλλον.

Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η BOUSSIAS events έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του fitness, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των FITNESS AWARDS 2024. Mε πρόεδρο την Ευστρατία Τσίτσκαρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ, την κριτική επιτροπή συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Managers, Αθλητές, Πρωταθλητές, Επαγγελματίες Άσκησης και Υγείας οι οποίοι στόχο έχουν να αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στο χώρο του fitness.

Συγκεκριμένα η κ. Τσίτσκαρη επισημαίνει: «Η έρευνα αναφέρει ότι το μέγεθος της βιομηχανίας του fitness αναμένεται να φτάσει τα 170 δις. δολάρια ως το 2030. Τα στατιστικά δείχνουν ότι ο ενημερωμένος και αποτελεσματικός επαγγελματίας fitness είναι και θα είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα του μέλλοντος. Οι συμμετέχοντες είναι, και ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι, άτομα κάθε ηλικίας, φύλου, υγιείς ή με κάποιο (οποιοδήποτε) πρόβλημα υγείας.

Το fitness οφείλει να μπει στη ζωή όλων μας, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω οργανισμών που προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας, εξατομικεύοντας τις παροχές τους, αναπτύσσοντας συνεργασίες, φροντίζοντας τα (εν δυνάμει) μέλη τους, το προσωπικό τους, την κοινωνία. Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες άσκησης και φυσικής κατάστασης θα πρέπει να φροντίσουν να εξελιχθούν σε όρους οργάνωσης και μάρκετινγκ.

Τα Fitness Awards φροντίζουν να δώσουν ώθηση στους επαγγελματίες να βελτιώσουν τις παροχές τους, να αναπτύξουν τις δράσεις τους, να γνωριστούν, να συνεργαστούν, να συναγωνιστούν και να αριστεύσουν. Όχι μόνο, διεκδικώντας ένα βραβείο. Αλλά κυρίως επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση των αναγκών των μελών τους.

Η συμμετοχή σας στα βραβεία μπορεί να συμβάλει στην προβολή και ανάδειξη των επιχειρήσεών αλλά και στην ανάπτυξη ενός δικτύου επικοινωνίας με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από τα μέλη της κριτικής επιτροπής μπορεί επίσης να δώσει ιδέες ανάπτυξης και λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς».

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους Χορηγούς Επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της BOUSSIAS events, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο https://www.fitnessawards.gr/ και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 11 Δεκεμβρίου 2023.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr