NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

​ΣΕΓΕ: Workshop «Αναγνωρίζοντας τον καθημερινό σεξισμό» στις 13 Δεκεμβρίου

​ΣΕΓΕ: Workshop  «Αναγνωρίζοντας τον καθημερινό σεξισμό» στις 13 Δεκεμβρίου

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., με την υποστήριξη του Betsson Foundation, διοργανώνει την εκδήλωση με θέμα: «Αναγνωρίζοντας τον καθημερινό σεξισμό», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 μ.μ. - 20:30 μ.μ., στο χώρο του Betsson Hub, Γ. Ανδρέου 56 (περιοχή Μύλος), στη Θεσσαλονίκη, με ελεύθερη είσοδο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από δραστηριότητες και συζητήσεις να δημιουργηθεί ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον ώστε να εξερευνήσουμε και να αναγνωρίσουμε τις διαφορετικές μορφές σεξισμού που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή αλλά και να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες και ιδέες για τον τρόπο που μπορούμε να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός πιο ισότιμου κόσμου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

  • 18:00 μ.μ. -19:00 μ.μ. Βιωματικό σεμινάριο αναγνώρισης καθημερινών σεξιστικών συμπεριφορών
  • 19:00 μ.μ. -19:30 μ.μ. Eνημέρωση για το ισχύων νομικό πλαίσιο
  • 19:30 μ.μ. -20:15 μ.μ. Fundraising εργαστήριο για την ενίσχυση της δράσης KamiaMoni:

Εργαστήριο παραγωγής φυτικών καλλυντικών από την κα. Βίκη Ζάβαλη - Bloom Natural Products.

Το εργαστήριο θα έχει τη μορφή Rolling Donation για την υποστήριξη της δράσης KamiaMoni. Με μια συμβολική συνεισφορά από 2€ έως 10€, ο καθένας μας γίνεται συνεργάτης στην προσπάθεια να υποστηρίξουμε τα θύματα έμφυλης βίας που βρίσκονται υπό την προστασία αυτής της πρωτοβουλίας. Με κάθε συμμετοχή, αναδεικνύουμε τη δύναμη της αλληλεγγύης και της ενότητας για μια κοινωνία που προωθεί την ισότητα και την ενίσχυση των θυμάτων.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο είναι απαραίτητη η προεγράφη έως Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν διαθέτουν οικονομικά μέσα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@sege.gr ή στο τηλέφωνο 2310 224440.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή εδώ: https://tinyurl.com/4446u5es

Workshop_Αναγνωρίζοντας_τον__καθημερινό_σεξισμό_1920_x_1080_px.jpg?mtime=20231208121151#asset:450749


Το εργαστήριο παραγωγής Φυτικών Καλλυντικών αποτελεί μια εξαιρετική προσφορά της κας. Βίκης Ζάβαλη - Bloom Natural Products.

Με την υποστήριξη του Betsson Foundation Greece.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση KamiaMoni μπορείτε να βρείτε εδώ: https://kamiamoni.gr/

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr