NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Μια συνάντηση με το σύγχρονο ελληνικό design

Μια συνάντηση με το σύγχρονο ελληνικό design

Είναι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. Τα προϊόντα που έχουν προκύψει από την έμπνευση κάποιου σχεδιαστή χωρίς καλύπτουν απαραίτητα κάποια ανάγκη ίσως πέρα από την ανάγκη μας για καλαισθησία.

Αλλά και ορισμένα απόλυτα χρηστικά αντικείμενα βελτιώνουν την καθημερινότητά μας με τρόπους που δεν είχαμε προηγουμένως φανταστεί.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά που ένα αντικείμενο design, ένα καλοσχεδιασμένο καθημερινό, χρηστικό αντικείμενο όπως για παράδειγμα μια κούπα ακόμα και μια έξυπνη ή χαρούμενη συσκευασία τροφίμων μας κάνει ασυναίσθητα να χαμογελάμε την στιγμή που η ματιά μας τα συναντά για πρώτη φορά σε κάποιον χώρο.

Η αγάπη αυτής της στήλης, του Choices Weekend, για το ντιζάιν και τους δημιουργικούς ανθρώπους που το πρεσβεύουν είναι δεδομένη και έμπρακτη. Και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε παρά να βρεθούμε στην έκθεση Σύγχρονου Ελληνικού Design Greek Brand New που θα διαρκέσει συνολικά από τις 12 μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περπατάμε στα χνάρια των Ελλήνων Σχεδιαστών

Η εμπορική boutique έκθεση GREEK BRAND NEW ανοίγει τις πύλες της για ένατη χρονιά και ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα αισθητική του ελληνικού design, όπως αυτή αποτυπώνεται στα brands, τα προϊόντα, τα σχέδια και τις ιδέες νέων επιχειρήσεων ρούχων, αξεσουάρ, beachwear, αναμνηστικών και design αντικειμένων, κοσμημάτων, παιχνιδιών, καλλυντικών και επιλεγμένων τροφίμων.

Η GREEK BRAND NEW είναι στην ουσία μια συλλογική προσπάθεια 22 ελληνικών εταιρειών που ξεκίνησαν το 2015, και συνδυάζουν κάθε χρόνο την παρουσία τους με νέες επιλεγμένες εταιρείες και απευθύνεται σε επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού και της εγχώριας αγοράς γενικότερα όπως είναι τα concept stores, καταστήματα μουσείων, καταστήματα ξενοδοχείων, στελέχη marketing, που επιλέγουν να ξεχωρίσουν μέσω της ποιότητας και αισθητικής των προϊόντων που παρουσιάζουν.

H 9η Greek Brand New θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 3.000m2 και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη έκδοση στην ιστορία της λειτουργίας της.

Η GREEK BRAND NEW θα διεξαχθεί στις 12-14 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Ώρες Λειτουργίας: 10:00-19:00

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται απέναντι από το Άλσος Περιστερίου, επί των οδών Δωδεκανήσου - Αναπαύσεως και Αγίου Βασιλείου, εκατό μέτρα από τον σταθμό του Μετρό Ανθούπολης και πεντακόσια μέτρα από το Δημαρχείο της πόλης.

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει και δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr