NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Στις 29/3 το 1ο συνέδριο της HUMANNERA στην Ελλάδα: Major Social Dilemmas about Environment, Humanity, Leadership​

​Στις 29/3 το 1ο συνέδριο της HUMANNERA στην Ελλάδα: Major Social Dilemmas about Environment, Humanity, Leadership​

Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα με θέμα “Major Social Dilemmas about Environment, Humanity, Leadership” το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 στο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η ζωή βρίσκει πάντα το δρόμο της. Η δική μας υποχρέωση είναι να τη σεβαστούμε. Ο πλανήτης δεν έχει ανάγκη τον άνθρωπο για να υπάρξει. Ο άνθρωπος όμως έχει ανάγκη τον συνάνθρωπο για να αναπτυχθεί.

Η HUMANNERA σας καλεί στη σκηνή της! Εκεί, θα συναντηθούν οι ηγέτες της κοινωνίας μας, από επιχειρήσεις, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, με νέους αυτής της χώρας που είτε σπουδάζουν είτε κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Σε ένα πρωτοπόρο και καινοτομικό πλαίσιο, θα συζητήσουν τα πιο κρίσιμα θέματα και ερωτήματα που αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Θα ειπωθούν αλήθειες για το τι σημαίνει, αλλά και τι πραγματικά συμβαίνει. Θα ανταλλάξουν απόψεις για τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα, την ανάγκη για αξίες ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης, ενώ θα προταθούν λύσεις και κατευθύνσεις που θα σέβονται το περιβάλλον μας, φυσικό και κοινωνικό.

Το συλλογικό ασυνείδητο μπορεί να μας καθορίζει, η συλλογική ευσυνειδησία όμως θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή!

Το θέμα της HUMANNERA Stage για το 2024 είναι τα «Μείζονα Κοινωνικά Θέματα για το Περιβάλλον, την Ανθρωπότητα, την Ηγεσία». Η νεολαία πάντα αμφισβητούσε την καθεστηκυία τάξη και προκαλούσε τις αποφάσεις των πρεσβυτέρων. Είναι μια φυσική εξέλιξη της κοινωνικής κουλτούρας, δημιουργώντας ένα χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των γενεών. Είναι χρέος των ηγετών να γεφυρώσουν τις διαφορές και να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο κατανόησης και συνεργασίας. Η εμπειρία πρέπει να συγκεραστεί με την νεανική φλόγα, να συνθέσουν νέες σκέψεις, να καθορίσουν έναν κοινό τόπο δράσης και να δημιουργήσουν εφαρμόσιμα πλάνα για ένα μέλλον ανάπτυξης και ευημερίας.

Τα διλήμματα που θα συζητηθούν μέσα από τη νεανική ματιά!

  • Βλέπουν οι νέοι τη σημαντικότητα της βιώσιμης ανάπτυξης (ESG) ή πιστεύουν πως είναι μια τάση με ημερομηνία λήξης;
  • Αποτελούν οι Ηγέτες παραδείγματα προς μίμηση, δημιουργώντας μια επιχειρηματική κοινότητα που αγκαλιάζει τη βιωσιμότητα;
  • Άραγε, οι πολιτικοί ηγέτες δημιουργούν όραμα και αξίες για να παρακινήσουν μια βιώσιμη και δίκαιη κοινωνία που θα μπορεί να αυτο-προσδιοριστεί;

Η HUMANNERA είναι μια μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, με όραμα την δημιουργία μιας Συλλογικής Παγκόσμιας Κουλτούρας που εστιάζει στην διατήρηση του Περιβάλλοντος, την προστασία της Ανθρωπότητας, ως ύπαρξη και ως αξία, και στην ενδυνάμωση της Ηγεσίας, με μοναδικό σκοπό την ποιοτική βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην νέα εποχή. Στο επίκεντρο των δράσεών της βρίσκεται η Νεολαία, οι κοινότητες των νέων ανθρώπων που λειτουργούν ως οδηγοί προς έναν ανώτερο σκοπό, καθώς και ως καταλύτες μιας νέας κουλτούρας.

Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια, να δημιουργήσουμε ανθρωποκεντρικούς ηγέτες, να χτίσουμε τη νέα εποχή, να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο!

Πρόγραμμα Συνεδρίου:

  • 14:00-14:30 Υποδοχή-Εγγραφές συνέδρων
  • 14:30-15:00 Εισαγωγή/ Χαιρετισμοί
  • 15:00-16:00 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Κλιματική ή αξιακή κρίση;
  • 16:00-17:00 ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: Συμπερίληψη, μόδα της εποχής ή ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
  • 17:00-18:00 ΗΓΕΣΙΑ: Τροχοπέδη ή μοχλός ανάπτυξης;
  • 18:00-18:30 Έναρξη της Ακαδημίας Νέων της HUMANNERA
  • 18:30-20:00 Cocktail / Δικτύωση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη HUMANNERA AMKE: www.humannera.org

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr