NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Πηνελόπη Καρατζά: Η πιο σύντομη συνταγή για donut μηλοπιτάκια με 4 υλικά

Πηνελόπη Καρατζά: Η πιο σύντομη  συνταγή για donut μηλοπιτάκια με 4 υλικά

Υπάρχει μια κατηγορία συνταγών που από τη μία εμπίπτει στην κατηγορία των συνταγών και από την άλλη θα έπρεπε να είχε κάποια άλλη ονομασία. Μια ονομασία που να συμπυκνώνει την φράση “Μα πως δεν το είχα σκεφτεί αυτό νωρίτερα;”

Ελάχιστα υλικά, πανεύκολη εκτέλεση και απουσία tips για κάθε επιμέρους διαδικασία αφού όλα γίνονται γρήγορα, απλά χωρίς περιθώρια για λάθη, εκτός αν πραγματικά ανήκετε στους ανθρώπους που καρβουνιάζουν ακόμα και τα τοστ...

Σε κάθε περίπτωση η content creator Πηνελόπη Καρατζά μοιράζεται μαζί μας στο Choices Weekend αυτού του Σαββατοκύριακου μία αντίστοιχη πανεύκολη, παναπλούστατη και πέρα για πέρα viral συνταγή για donut μηλοπιτάκια με 4 απλά υλικά και τις λιγότερες δυνατές κινήσεις.

Η συνταγή μιας αβίαστης λιχουδιάς για το ΣΚ

Μια έξυπνη ιδέα αρκεί. Το έξυπνη συμπυκνώνεται ήδη μόλις την ακούς, τη βλέπεις ή… την γεύεσαι και σε κάνει απλά να αναφωνείς “είναι τόσο απλό που απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί πρωτύτερα”.

Στην περίπτωση της Πηνελόπης πολλές αντίστοιχες ιδέες, σαν μια ιδιοτυπή και πιο ζωντανή συλλογή viral συνταγών με μετρημένα υλικά βρίσκονται στον λογαριασμό της στο Ιnstagram που έφτιαξε όταν δεν εργαζόταν κατά τη διάρεια της εγκυμοσύνης της και μοιράζονται ξανά και ξανά.

Και το άρθρο αυτό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Δείτε το βίντεο, διαβάστε τη συνταγή και όπως και εμείς ίσως νιώσετε την ανάγκη να τη μοιραστείτε ή να σπεύσετε για το σούπερ μάρκετ και την κουζίνα.

Συνταγή:

Μηλοπιτάκια donut με 4 υλικά

Τα 4 Υλικά:

. 2 μήλα

. 1 φύλλο σφολιάτας

. ζάχαρη

. κανέλα


Μηλοπιτάκια με απλές κινήσεις

• Ξεφλουδίζουμε 2 μήλα και τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους περίπου 1 cm

• Με τη βοήθεια από ένα καπάκι μπουκαλιού αφαιρούμε τον πυρήνα και αφήνουμε τα μήλα στην άκρη.

• Ανοίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας και το χαράζουμε σε "κορδέλες"

• Πασπαλίζουμε με ζάχαρη, κανέλα τις ροδέλες μήλου και τυλίγουμε το κάθε κομμάτι περνώντας τη σφολιάτα μέσα από την τρύπα.

• Αλείφουμε με αυγό, ψήνουμε στους 180°C για 30'-45' κι έτοιμα!


‼️ Μπορείτε να πασπαλήσετε με άχνη ζάχαρη μόλις κρυώσουν

‼️ Και φυσικά συνοδεύεται τέλεια με παγωτό

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr