NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

KRAFT Paints: Χορηγός της «Χαιρώνεια, 2 Αυγούστου 338 π.Χ.: Μια μέρα που άλλαξε τον κόσμο» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

KRAFT Paints: Χορηγός της «Χαιρώνεια, 2 Αυγούστου 338 π.Χ.: Μια μέρα που άλλαξε τον κόσμο» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η αγάπη της KRAFT Paints για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και την Τέχνη εκφράζεται ξανά, αυτή τη φορά μέσα από τη χορηγία μιας συναρπαστικής αρχαιολογικής έκθεσης, η οποία προσφέρει στο κοινό μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η KRAFT Paints συμμετέχει ως «Χορηγός Προϊόντος» στη μεγάλη περιοδική έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «Χαιρώνεια, 2 Αυγούστου 338 π.Χ.: Μια μέρα που άλλαξε τον κόσμο», η οποία είναι αφιερωμένη στη μάχη μέσα από την οποία αναδύθηκε η Μακεδονία ως κυρίαρχη δύναμη και άνοιξε ο δρόμος για τη μεγαλειώδη πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου (ο οποίος και συμμετείχε στη μάχη) και τη γέννηση του ελληνιστικού κόσμου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2024 (τα εγκαίνιά της πραγματοποιήθηκαν στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη) και περιλαμβάνει 240 αρχαιότητες και ιστορικά τεκμήρια.

Στο πλαίσιο της εν λόγω χορηγίας, η KRAFT Paints προσέφερε χρώματα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα η έκθεση και να βαφτούν επιφάνειες που φιλοξενούν τα εκθέματα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν off-white αποχρώσεις από τις βεντάλιες Reflective Collection και Inspired Collection της KRAFT Paints, για να πλαισιώσουν και να αναδείξουν τα εκθέματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία στηρίζει αξιόλογες πολιτιστικές δράσεις, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη της για την Τέχνη και την καλλιτεχνική δημιουργία. Την περίοδο αυτή υποστηρίζει επίσης την καλλιτεχνική δράση «Colors & Minds», ένα «Βιωματικό Εικαστικό Πρόγραμμα Εξοικείωσης Νέων με τον Ψυχοκοινωνικό Τομέα», το οποίο πραγματοποιείται από τον Οκτώβριο του 2023 ως και τον Μάιο του 2024 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Η KRAFT Paints θα συνεχίσει με την ίδια προσήλωση στην ανάδειξη πρωτοβουλιών και δράσεων που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην πολιτιστική ζωή της χώρας και το 2024, όπως έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μαζί Χρωματίζουμε το αύριο». Στο πλαίσιο του Προγράμματος υποστηρίζει -μεταξύ άλλων- φορείς, οργανισμούς και οργανώσεις που προάγουν την αλληλοβοήθεια και την υποστήριξη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και πολιτιστικούς φορείς και καλλιτέχνες που παρουσιάζουν αξιόλογο έργο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr