NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Στις 19/4 το 1ο Συνέδριο για Εισηγμένες Εταιρίες από τη Νομική Βιβλιοθήκη

​Στις 19/4 το 1ο Συνέδριο για Εισηγμένες Εταιρίες από τη Νομική Βιβλιοθήκη
13_03_2024 | 15:04 12_04_2024 | 16:35
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Κοινωνία, Αγορές

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει το 1ο Συνέδριο ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, διά ζώσης στο Wyndham Grand Athens.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών (ΕΝΕΙΣΕΤ) και του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΑΤΗΕΧ GROUP).

Το Συνέδριο «ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ» στοχεύει να αποτελέσει το forum συζήτησης και ανάδειξης των κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν τις εισηγμένες εταιρίες. Μέσα από την ανταλλαγή των απόψεων, τη διατύπωση των προβληματισμών και τη σύνθεση προτάσεων από τους έγκριτους συμμετέχοντες, το Συνέδριο φιλοδοξεί να συμβάλει αφενός στην ανάλυση των προβληματικών ζητημάτων και αφετέρου στην κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων που σκοπό θα έχουν την εφαρμογή αποτελεσματικότερων πολιτικών, τον εκσυγχρονισμό του ρυθμιστικού πλαισίου και εν τέλει την ενίσχυση της ελκυστικότητας της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη εισηγμένων επιχειρήσεων και οργανισμών, νομικούς συμβούλους, υπευθύνους Συμμόρφωσης, οικονομικούς συμβούλους, ιδιώτες επενδυτές, στελέχη της χρηματιστηριακής αγοράς και αρμόδιους Φορείς και Αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr