NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Οι τοιχογραφίες και το νέο Dina & McAllister στην Βαρβάκειο Αγορά

Οι τοιχογραφίες και το νέο Dina & McAllister στην Βαρβάκειο Αγορά

Είναι μέσα στη ζωή της πραγματικής καρδιάς της Αθήνας, ανάμεσα στους πάγκους με τα καλούδια της ελληνικής γης και της θάλασσας και στην πολύβουη διαδικασία της πώλησης τους στην πρωτεύουσα.

Με μερικές δρασκελιές φτάνει κανείς ως την Ακρόπολη και την Πλάκα,την Ερμού και το Σύνταγμα, το Μοναστηράκι και πιο πέρα το Θησείο.

korobili-4.jpg?mtime=20240314143828#asset:467402


Μιλάμε για μια νέα πινέζα στον χάρτη της φιλοξενίας της πόλης σε ένα σημείο που μάλλον κάθε επισκέπτης της πόλης θα μπορούσε να επιλέξει. Πάνω ακριβώς από την Βαρβάκειο Αγορά, στο 14 της οδού Αρμοδίου και τον 7ο όροφο.

korobili-5.jpg?mtime=20240314143918#asset:467403


Το νέο Dina & McAllister είναι ένας νέος τόπος φιλοξενίας που μετρά μόλις λίγες ημέρες λειτουργίας και άνοιξε κυριολεκτικά όλες του τις πόρτες με ένα εικαστικό event μιας και στο εσωτερικό των λιτών αλλά με έξυπνα στοιχεία αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος δωματίων του, βρίσκουμε τις πρωτότυπες τοιχογραφίες του γνώριμου μας Cacao Rocks.

Ο Cacao Rocks και οι γλάροι που επισκέπτονται τη Βαρβάκειο

Ο Cacao Rocks (aka Ιάσονας Μέγκουλας) πρόσθεσε τη δική του χαρακτηριστική καλλιτεχνική πινελιά στα προσκεφάλια των κρεβατιών των 8 δωματίων φιλοτεχνώντας τοιχογραφίες με ζωικές μορφές ολοκληρώνοντας έτσι, με το δικό του κομμάτι το παζλ του interior design που υπογράφει η Δήμητρα Κορομπίλη.

toihografia-glaros.jpg?mtime=20240314143953#asset:467404


Οι τοιχογραφίες αφηγούνται κάθε φορά μια διαφορετική ιστορία εμπνευσμένη από την ελληνική αρχιτεκτονική καθώς και τις θαλάσσιες χελώνες, τα άλογα ή ακόμα και τους γλάρους, τους παλιούς γνώριμους του μέρους που επισκέπτονται τη Βαρβάκειο για να βρουν τροφή όταν η θάλασσα είναι ταραγμένη.

korobili-6.jpg?mtime=20240314144039#asset:467409


Με τα μεγάλα ανοίγματα και τη θέα στο αστικό τοπίο, τα αναπαυτικά κρεβάτια και τα κομψά έπιπλα σε γήινους τόνους η Δήμητρα Κορομπίλη διαμόρφωσε ένα φιλόξενο καταφύγιο για τους σημερινούς ταξιδιώτες που θέλουν να εξορμήσουν αλλά και να ξαποστάσουν μετά από μια γεμάτη μέρα στο αθηναϊκό κέντρο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr