NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Η Aegeo Spas στηρίζει την άνοδο των ελληνικών ξενοδοχείων στην κορυφή της ευεξίας σε παγκόσμιο επίπεδο​

​Η Aegeo Spas στηρίζει την άνοδο των ελληνικών ξενοδοχείων στην κορυφή της ευεξίας σε παγκόσμιο επίπεδο​

Η μοναδική ελληνική φιλοσοφία της ευεξίας συναντά ιδανικούς εκφραστές σε ελληνικά ξενοδοχεία που επενδύουν σε ολοκληρωμένες εμπειρίες και λύσεις τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο ποιοτικών συνεργασιών με βραβευμένους χώρους μοναδικής αισθητικής και ευρεία γκάμα υπηρεσιών spa και wet area (θαλασσοθεραπεία, χαμάμ, jacuzzi, σάουνα κ.λπ.).

Η Aegeo Spas με την τεχνογνωσία της υποστηρίζει την άνοδο των ελληνικών ξενοδοχείων στην κορυφή της ευεξίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, η σεζόν του 2024 ξεκινά ιδανικά καθώς 23 ξενοδοχεία αναδείχτηκαν ως τα Καλύτερα Spa στον κόσμο και την Ευρώπη στο θεσμό αριστείας των World Luxury Spa Awards το 2023.

Η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται επάξια μέσα από διαφορετικούς προορισμούς που ο καθένας παρουσιάζει τη δική του μοναδική πρόταση διακοπών που συνδυάζουν την πολυτέλεια με τη χαλάρωση. 7 ξενοδοχεία κατέκτησαν την κορυφή στην Κρήτη (Anemos Luxury Grand Resort, Candia Maris Resort & Spa, Creta Maris Resort, Ikaros Beach Luxury Resort & Spa, Lyttos Beach Resort, TUI BLUE Elounda Village Resort & Spa by AQUILA και Minos Beach Art Hotel), 5 στη Ρόδο (Akti Imperial Deluxe Resort & Spa, Atlantica Dreams Resort, Atlantica Plimmiri, Mayia Exclusive Resort & Spa και The Ixian Grand & All Suites), 2 (Dolce Attica Riviera και Electra Metropolis Athens) στην Αθήνα και από 1 σε Ζάκυνθο (TUI BLUE Caravel), Θεσσαλονίκη (Electra Palace Thessaloniki), Κέρκυρα (Kontokali Bay Resort & Spa), Κω (Atlantica Belvedere Resort), Σαντορίνη (Santo Pure Oia Suites & Villas), και Χαλκιδική (Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel). Επίσης βραβεύτηκαν 3 ξενοδοχεία (Aphrodite Hills, Atlantica Mare Village Ayia Napa και Atlantica Mare Village Paphos) στην Κύπρο.

Η 360ο εμπειρία ευεξίας με έμπνευση το Αιγαίο φέρνει τα ξενοδοχεία στην κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης με 74 διακρίσεις από το 2019 μέχρι σήμερα. Το 2023, ξενοδοχεία των ομίλων Βανταράκη, Electra Hotels & Resorts, H Hotels Collection, Metaxa Hospitality Group, S Resorts, Voulgaris Hospitality Group και Xenos Group Hotels βραβεύτηκαν για 3η χρονιά. Για 2η χρονιά βραβεύτηκαν ξενοδοχεία των Aegean Star Hotels, Aquila Hotels & Resorts, Atlantica Hotels & Resorts, bluegr Hotels & Resorts, Geo Hotels. Για 1η φορά βραβεύτηκαν ξενοδοχεία των ομίλων Akti Hotels & Resorts και Zeus International Hotels & Resorts.

Αναφορικά με το θετικό αποτύπωμα των ελληνικών ξενοδοχείων στην ευεξία, o κ. Ζαχαρίας Χνάρης, Team Leader της Aegeo Spas, δήλωσε: «Η Ελλάδα και τα ελληνικά ξενοδοχεία έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να αναδειχθούν ως ελκυστικός προορισμός ευεξίας παγκοσμίως. Στην Aegeo Spas επενδύουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε ικανοποιημένοι που η προσπάθειά μας επιβραβεύεται για μια ακόμη χρονιά τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους ειδικούς του χώρου παγκοσμίως. Η εμπιστοσύνη τους μας ανέδειξε ως το καλύτερο Luxury Spa Group στη Νότια Ευρώπη για το 2023 και είναι ένα ακόμα βήμα στην ανάδειξη της Ελληνικής φιλοσοφίας της ευεξίας. Το 2024 οι καταρτισμένοι θεραπευτές και όλες οι ομάδες της Aegeo Spas θα είναι για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό των συνεργατών με στόχο να προσφέρουν χαρά και χαλάρωση στον επισκέπτη και να υποστηρίξουν τα ελληνικά ξενοδοχεία να κατακτήσουν την κορυφή για μια ακόμη χρονιά.»

Τα World Luxury Spa Awards επιβραβεύουν κάθε χρόνο την αριστεία στον τουρισμό ευεξίας. Στόχος είναι να συνδέσουν τους ταξιδιώτες με τους καλύτερους παρόχους τουρισμού spa και wellness στον κόσμο και να δώσουν το στίγμα των τάσεων στην ευεξία. Τα βραβευμένα spa αντιπροσωπεύουν τον πλούτο της Ελληνικής εμπειρίας φιλοξενίας σε ξενοδοχεία πόλης ή παραθαλάσσια, που λειτουργούν όλο το χρόνο ή σε επιλεγμένους μήνες και σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ποιοτικές πρώτες ύλες από την Ελληνική γη, σύνδεση με τη φύση, υψηλή εξειδίκευση, θεραπείες και υπηρεσίες με έντονο το στοιχείο του νερού και λιτές γραμμές που εναρμονίζονται με τον εκάστοτε προορισμό είναι το κοινό σημείο αναφοράς των βραβεύσεων. Εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, υδρομασάζ, χαμάμ, μασάζ διαφόρων ειδών, ολιστικές θεραπείες προσώπου-σώματος και περιποιήσεις προσώπου με φυσικά καλλυντικά αποτελούν μερικές από τις υπηρεσίες που συνθέτουν τη βραβευμένη εμπειρία ευεξίας της Aegeo Spas στα ελληνικά ξενοδοχεία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr