NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

“Master Your Own Business”: Επιστρέφει για 2η χρονιά το Πρόγραμμα της Mastercard που υποστηρίζει τις Γυναίκες Επιχειρηματίες

“Master Your Own Business”: Επιστρέφει για 2η χρονιά το Πρόγραμμα της Mastercard που υποστηρίζει τις Γυναίκες Επιχειρηματίες

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο τμήμα της ελληνικής οικονομίας, συμβάλλοντας δραστικά στη δημιουργία θέσεων εργασίας, την προώθηση της καινοτομίας και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Παρά τις προόδους που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ισότητας τον φύλων, οι γυναίκες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν εμπόδια και διακρίσεις που περιορίζουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης της καριέρας τους. Αυτή η πραγματικότητα καθιστά αναγκαία την υλοποίηση περαιτέρω πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της επαγγελματικής τους πορείας.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας, η Mastercard υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών “Master your Own Businessσε συνεργασία με το Executive Development του Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει σε ακόμα περισσότερες γυναίκες τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μέγιστο βαθμό διασφαλίζοντας έτσι μια επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη.

Το 2023, περισσότερες από 25 γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις που τις προετοίμασαν για το επόμενο στάδιο της καριέρας τους. Φέτος, η Mastercard εξελίσσει το πρόγραμμα φοίτησης και τους πυλώνες εκπαίδευσης και επεκτείνει το όριο συμμετεχόντων, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα σε 40 γυναίκες να διεκδικήσουν δίμηνες υποτροφίες, με στόχο την επαγγελματική τους ανάπτυξη και καθιέρωση.


1.-Master-Your-Own-Business.png?mtime=20240401145944#asset:470201


Τι είναι το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών “Master your Own Business”;

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα online μαθημάτων συνδυάζει το υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο του ΑLBA με την δέσμευση της Mastercard για καινοτόμες πρωτοβουλίες στον τομέα της επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και της ενδυνάμωσης των γυναικών.

Μέσα από ένα πρόγραμμα 60 ωρών, ταχείας εκμάθησης, οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα πυλώνων όπως το Positive Mindset & Resilience, Negotiation Skills, Growth and Servant Mindset, και Sustainability, μεταξύ άλλων. Πέραν αυτού, το πρόγραμμα βοηθά τις συμμετέχουσες να κατανοήσουν βαθύτερα το επιχειρηματικό περιβάλλον, προετοιμάζοντάς τες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα των online μαθημάτων εδώ και κάνε την εγγραφή σου έως τις 7 Απριλίου 2024.

Οδηγώντας την Επαγγελματική Εξέλιξη των Γυναικών

Για να επιτευχθεί η ενδυνάμωση των γυναικών, απαιτούνται συλλογικές προσπάθειες σε πολλούς τομείς. Τα τελευταία χρόνια, η Mastercard υλοποιεί μια σειρά ποικίλων δράσεων δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερες γυναίκες να ενδυναμωθούν μέσω της εκπαίδευσης και να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες που τις εμπνέουν και τις φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Το πλάνο δράσεων περιλαμβάνει, πέρα από το Πρόγραμμα “Master Your Own Business”, υποτροφίες mentoring, θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης, ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών, καθώς και βιωματικά workshops.

Μάθε περισσότερα για τις δράσεις της Mastercard στην πλατφόρμα mastercard.gr/livealegacy.

Πραγματοποίησε την εγγραφή σου στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών “Master your Own Business” έως τις 7 Απριλίου και κάνε τους επαγγελματικούς σου στόχους πραγματικότητα!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr