NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

HORECANEXT – alfa: Συνδιοργάνωση μαγειρικού σεμιναρίου στο Ηράκλειο Κρήτης

HORECANEXT – alfa: Συνδιοργάνωση μαγειρικού σεμιναρίου στο Ηράκλειο Κρήτης

Η HORECANEXT , εταιρεία εξοπλισμού επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού, και η alfa - Αθανάσιος Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε, εταιρεία με προϊόντα ζύμης, συνδιοργάνωσαν ένα μαγειρικό σεμινάριο (master class) στις εγκαταστάσεις της HORECANEXT, στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης.

Στο σεμινάριο, χωρισμένο σε τρεις ενότητες, πρωινό μπουφέ ξενοδοχείων, οικογενειακό γεύμα και ξενοδοχειακά επιδόρπια, ο σεφ Βασίλης Μάνδρος χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της HORECANEXT και τα προϊόντα της alfa, για περισσότερες από 5 ώρες, παρουσίασε σχετικές συνταγές στους περισσότερους από 50 συμμετέχοντες, μέλη της λέσχης αρχιμαγείρων Κρήτης, επαγγελματιών του κλάδου HO.RE.CA. και πελατών της HORECANEXT.

Ο εμπορικός διευθυντής της HORECANEXT, κ. Στέλιος Γκαβός σημείωσε σχετικά: «Συνδιοργανώσαμε με την εταιρεία alfa - Αθανάσιος Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε ένα εξαιρετικά χρήσιμο master class για τους επαγγελματίες της εστίασης και των ξενοδοχείων στην Κρήτη, έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Ο Βασίλης Μάνδρος και η ομάδα του μοιράστηκαν πολύτιμες συμβουλές και τεχνικές, και τους ευχαριστούμε, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της κρητικής κουζίνας, μιας κουζίνας, σημαντικού πυλώνα στην διάσημη παγκοσμίως μεσογειακή διατροφή. Ως HORECANEXT είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και για τη στρατηγική συνεργασία μας με την εταιρεία alfa, η οποία προέκυψε από τον κοινό στόχο και όραμα των δύο εταιρειών για την υποστήριξη του σύγχρονου επαγγελματία στον κλάδο του HO.RE.CA.».

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της HORECANEXT στο Ηράκλειο Κρήτης που αριθμούν περισσότερους από 7.500 κωδικούς σε ετοιμοπαράδοτα είδη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr