NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Creaid: 110 έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών, μία έκθεση, μια δημοπρασία και ένας καλός σκοπός

Creaid: 110 έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών, μία έκθεση, μια δημοπρασία και ένας καλός σκοπός

Από το διάτρητο “white shirt” του Στρατή Ταβλαρίδη, το άσπρο-μπλε “Aegean Boat” του Αντώνη Καστρινάκη, τα προτρεπτικά neon lights της Άννας Φαφαλιού, την ειδυλλιακή Σαντορίνη του Cacao Rocks, τον σύγχρονο Ηρακλή του Δημήτρη Λυκίσσα…

και το σαγηνευτικό “Mirror Mirror on the wall” της Μιράντας Βατοπούλου μέχρι τις ομπρέλες του Γιώργου Ζογγολοπουλου, το “3 (TO DIE) του Κωνσταντίνου Κακανιά και το “Flower Ball” του Takashi Murakami, έργα από μια έκθεση αλλιώτικη μας περιμένουν αυτές τις ημέρες να τα αντικρύσουμε στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων και στα ψηλά του Πάρκου Ελευθερίας.

Η «Creaid» με πρόεδρο την Μαρίνα Βερνίκου παρουσιάζει για 6η χρονιά την φιλανθρωπική έκθεση με την παράλληλη δημοπρασία των 110 συλλεκτικών έργων τέχνης, με τίτλο «Art & Design».

Τα έσοδα από τα έργα που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία των έργων της συλλογής πραγματοποιείται έως και το τέλος του τρέχοντος Σαββατοκύριακου της ιστοσελίδας της Creaid www.creaid.com.

Και καθώς η τέχνη έχει τη δύναμη να ενώνει, να αναντάσει και να θεραπεύει, μας δίνει το κίνητρο να συμβάλουμε και εμείς ώστε να υλοποιηθεί και ο φετινός φιλανθρωπικός σκοπός.

Η ενεργός συμμετοχή του κοινού είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη της προσπάθεια της Creaid και για τον λόγο αυτό μπορείτε να δείτε απευθείας τον κατάλογο με τα έργα της έκθεσης και της δημοπρασίας εδώ.

Πληροφορίες για την φετινή έκθεση της Creaid

Η έκθεση «Art & Design» του Μη-Κερδοσκοπικού Οργανισμού Creaid με την στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων του Πάρκου Ελευθερίας.

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο - Κυριακή: 10:00 - 15:00

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr