NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δυναμική η παρουσία της ΕΕΕΠ στην Έκθεση Beyond 2024

Δυναμική η παρουσία της ΕΕΕΠ στην Έκθεση Beyond 2024

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) για πρώτη φορά ως Εκθέτης στην Beyond 2024, τη Διεθνή ετήσια Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 25- 27 Απριλίου.

Το περίπτερο της Αρχής προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα στελέχη της για τον ρόλο της Αρχής στον έλεγχο και την εποπτεία των παιγνίων στην Ελλάδα, τη διαχείριση κινδύνων ασφάλειας της πληροφορίας και άλλα θέματα που σχετίζονται άμεσα με το μέλλον των τυχερών παιγνίων.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, η Αρχή διοργάνωσε παράλληλο event με τίτλο: «AI & Gaming», όπου παρουσιάστηκαν επιστημονικές απόψεις για τις χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης στο οικοσύστημα των παιγνίων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, Προϊστάμενος

Γενικής Διεύθυνσης Εποπτείας και Επιχειρησιακών Λειτουργιών της ΕΕΕΠ ανέλυσε τις τεχνολογικές προκλήσεις στη διοργάνωση των τυχερών παιγνίων τονίζοντας το ρόλο τους στην καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού.

Τη συμβολή των τεχνολογιών μηχανικής μάθησης στον εντοπισμό σημείων παράνομου στοιχηματισμού επεσήμανε ο κ. Αντώνιος Αλεξίου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνολογικών Υποδομών της ΕΕΕΠ.

Επίσης το ρόλο και τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στο υπεύθυνο παιχνίδι υπογράμμισαν από την πλευρά τους ο κ. Carl Ørnstrup Etzerodt, Business Development Manager Mindway AI και ο κ. Σάββας Ηλιόπουλος, Regulatory, Competition & Compliance Team Responsible Gaming, ΟΠΑΠ.

Τέλος, ενδιαφέρουσα ήταν και η τοποθέτηση για την ανίχνευση παράνομων διαφημίσεων τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο από τον κ. Δημήτρη Τσουρούνη, Data Scientist, Quantum Neural Technologies S.A.

Η προσπάθεια της Αρχής για τη χρήση νεών τεχνολογιών για τον έλεγχο και την καλύτερη λειτουργία της αγοράς τυχερών παιγνίων αποτελεί στρατηγικό στόχο της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και θα συνεχιστεί.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr