NEWSFLASH...
Food for Thought
ανάγνωση

Fast Track οδηγός για να προλάβετε την επερχόμενη άνοδο των ψηφιακών νομισμάτων

Fast Track οδηγός για να προλάβετε την επερχόμενη άνοδο των ψηφιακών νομισμάτων

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφουμε δυναμικά κοντά σας για να εξετάσουμε τις τελευταίες ειδήσεις και να σας δώσουμε συμβουλές για το πώς θα κερδίσετε από τις επερχόμενες εξελίξεις.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε στις ειδήσεις τις αποφάσεις του George Soros (ενός αδιαμφισβήτητα μεγάλου και διαχρονικά επιτυχημένου επενδυτή) αλλά και της οικογένειας Rockefeller να εντάξουν τα ψηφιακά νομίσματα στις επενδυτικές τους υπηρεσίες.

Τι πιο ενδεικτικό από το ότι οι παραδοσιακές δυνάμεις των επενδύσεων αρχίζουν να εξετάζουν σοβαρά το Blockchain σαν ένα νέο πεδίο δράσης.

Παράλληλα μία σειρά από επενδυτές όπως ο Tim Draper άρχισαν να κάνουν ανοιχτά δηλώσεις για το μέλλον του Bitcoin. Πιο συγκεκριμένα ο Κος Draper έθεσε σαν στόχο τις 250.000 USD σαν τιμή για το Bitcoin το 2022 ενώ ο Tom Lee της Fundstrat προέβλεψε στο τέλος του 2018 την τιμή του Bitcoin να φτάνει τα 25.000 USD.

Θυμίζω για μία ακόμη φορά τα μεγέθη των αγορών. Η αγορά των ψηφιακών νομισμάτων έχει φτάσει τα 323 δις ανακάμπτοντας κατά 79 δις μέσα σε 7 μέρες. Συνολικά οι διεθνείς αγορές μετοχών υπολογίζονται στα 73 Τρις. Ο συνολικός διεθνής πλούτος σε καταθέσεις αγγίζει τα 90,4 Τρις.

Είναι πλέον τόσο εμφανές τι θα συμβεί με μία μικρή μετακίνηση κεφαλαίων στην αγορά των ψηφιακών νομισμάτων. Μία κεφαλαιοποίηση του 1 τρις στο τέλος του 2018 και των 10 τρις σε βάθος 5ετίας είναι πλέον απόλυτα ρεαλιστική.

Αν κάποιος σας έλεγε να βάλετε έστω και 50 ευρώ σε ένα επενδυτικό προϊόν που θα μπορούσε να σας αποφέρει ένα πολλαπλασιαστή κεφαλαίου Χ30 σε βάθος 5ετίας δεν θα το εξετάζατε; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μην δοκιμάσει κάποιος έστω και με ένα μικρό ποσό.

Έχουμε ήδη φροντίσει να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία για να προχωρήσετε στη δραστηριοποίηση σας και όπως πάντα συνιστούμε το μοντέλο της μακροπρόθεσμης επένδυσης ως το καλύτερο με ορίζοντα τουλάχιστον 3τίας. Ενδεικτικά όμως κάποιος που θα επένδυε σε συγκεκριμένες επιλογές μόλις την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε ήδη κερδίσει 25% επί του κεφαλαίου του. Όπως σε κάθε άρθρο μας έτσι και τώρα τονίζουμε ότι δεν παρέχουμε οικονομικές συμβουλές και κάθε ένας ατομικά πρέπει να διεξάγει την δική του έρευνα και να μην επενδύει χρήματα που δεν είναι διατεθειμένος να απωλέσει.

Ένα είναι το συμπέρασμα από τις τελευταίες εξελίξεις:

The Bulls are coming back

Πάμε λοιπόν να δούμε τις άμεσες κινήσεις που πρέπει να κάνει κάποιος για να προλάβει τις καλές τιμές. Πρώτες αναφέρουμε αυτές που εμείς συστήνουμε και έπειτα τις εναλλακτικές.

1) Άμεση παραγγελία και των δύο διαθέσιμων hardware wallet Trezor και Ledger. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε άλλες εφαρμογές για το desktop όπως το Exodus. Άλλη εναλλακτική είναι να αφήσετε τα νομίσματα που θα πάρετε στο λογαριασμό σας στο ανταλλακτήριο. (δεν συνιστάτε καθώς έχουν γίνει πολλές παραβιάσεις)

2) Άνοιγμα λογαριασμών στα ανταλλακτήρια Kraken και Binance. Μέσω του Kraken μπορείτε να κάνετε κατάθεση SEPA και να αγοράσετε Bitcoin και Ethereum τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε στο Binance και εκεί να αγοράσετε τα άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Άλλη εναλλακτική είναι να κατεβάσετε στο κινητό σας το GeneWallet και να αγοράσετε μέσω της πιστωτικής σας Ethereum και Bitcoin.Το Gene Wallet αποτελεί λύση που έχει δημιουργηθεί από ελληνικά χέρια μάλιστα! Άλλη λύση είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή της Revolut και με την Premium συνδρομή μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin.Ethereum ή Litecoin τα οποία μετά μπορείτε να μεταφέρετε στον λογαριασμό σας στο Binance. Όσοι δεν θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω μπορούν απλά να κρατήσουν τα Bitcoins τους ή τα Ethereum Tokens τους και να περιμένουν την εξέλιξη της αξίας τους.

3) Επένδυση σε project που έχουν ουσία και έχουν επιδείξει σταθερή άνοδο.

Σας παραπέμπουμε στo ΣτρατηγικέςΕπένδυσης στα Κρυπτονομίσματα [ΜέροςΒ] για ενδεικτικές επιλογές.

Θα προσθέσουμε επιλογές όπως το EOS, ADA, OMG. ICX, WANCHAIN, ELASTOS για σταθερή και μακροπρόθεσμη προοπτική.

4) Αποθήκευση των επιλογών σας στα Hardware Wallets σας. Για εμάς η χρήση των συσκευών αυτών είναι μονόδρομος. Διαφορετικά αν χρησιμοποιήσετε on line wallets φροντίστε να μην επισκέπτεστε περίεργα site και να κάνετε click σε διαφημίσεις.

5) Ξεχάστε την επένδυση σας για τουλάχιστον 3-5 χρόνια. Μακροπρόθεσμα συγκεκριμένες επιλογές μπορούν να σας αποφέρουν τεράστιες αποδόσεις. Να έχετε υπόψιν ότι μία ρευστοποίηση σε ένα χρόνο μπορεί να σας στερήσει πολλαπλάσιες αποδόσεις από τα κέρδη που αποφασίσατε να τραβήξετε.

Ιδανικά θα πρέπει να έχετε κάνει τις επενδύσεις σας μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και δίνουμε ραντεβού μαζί σας στο επόμενο άρθρο μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr