NEWSFLASH...
Food for Thought
ανάγνωση

Εντός: Mία δεξαμενή απεριόριστων δυνατοτήτων

Εντός: Mία δεξαμενή απεριόριστων δυνατοτήτων

Όταν πρέπει να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, είσαι ο μόνος που ξέρει τι χρειάζεσαι στη ζωή σου. Ακούγεται απλό, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσετε τι χρειάζεστε και στη συνέχεια να βρείτε μόνοι σας τον τρόπο απόκτησης του. Είμαστε οι συντάκτες της ζωής μας και το περιεχόμενο που είναι γραμμένο στο βιβλίο ζωής μας καθορίζεται από τις πράξεις μας. Η ζωή μας είναι μια συλλογή από άγραφες ιστορίες.

Η ζωή είναι γεμάτη από δυνατότητες. Αλλά συχνά, οι αγώνες μας δυσκολεύουν και μας οδηγούν στην παραίτηση. Λόγω συγκυριών και καταστάσεων που συνήθως δεν μπορούμε να ελέγξουμε, εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας. Πιστεύουμε ότι μόνο επειδή χάσαμε το τρένο δεν μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Στον κόσμο στον οποίο ζούμε, είναι τόσο εύκολο να τραβηχτούμε από όλη την αρνητικότητα και το σκοτάδι που κρέμεται πάνω μας σαν ένα σύννεφο. Αλλά είναι σημαντικό να εξετάσουμε την κατάσταση με κριτική ματιά και να αντικαταστήσουμε αρνητικές και ζημιογόνες συμπεριφορές με πίο παραγωγικές και χρήσιμες προς την επίτευξη του στόχου μας.

Ο καθένας από εμάς έχει μια προσωπική αρνητική ιστορία ή κάποιο εμπόδιο, ωστόσο, κλαψουρίζοντας γι 'αυτό, ποτέ δεν θα αλλάξει τίποτα. Εάν εστιάσετε στα αρνητικά και μπείτε στη ζώνη άνεσης και - πριν καν το καταλάβετε - θα δείτε ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια και εξακολουθείτε να αγωνίζεστε με τις ίδιες προκλήσεις, ακόμα απογοητευμένοι από τα αποτελέσματά σας…

Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει η ζωή!

Γιατί να μην ξυπνάτε κάθε πρωί και να προσπαθείτε να είστε καλύτεροι από χθες; Γιατί να μην ανοίξετε τα μάτια σας στις ατέλειωτες δυνατότητες που υπάρχουν όταν κάνετε μια δέσμευση να ζήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε να ζήσετε; Γιατί να μην ξεκινήσουμε σήμερα; Ρωτήστε τον εαυτό σας τι μπορώ να κάνω σήμερα που θα με πάρει ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή των ονείρων μου;

Να είστε ανοιχτοί.

Να είστε γενναίοι

Να είστε ανεκτοί στον κίνδυνο και στα ρίσκα

Να είστε, ΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε, τόσο πολύ να δούμε και ο χρόνος μας στη γη είναι περιορισμένος. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ζωές μας είναι γεμάτες με ατελείωτες δυνατότητες. Πρέπει να ανοίξουμε το μυαλό μας για να δούμε την απεραντοσύνη. Μπορούμε να επιλέξουμε να ενεργήσουμε ή να καθίσουμε και να δούμε τη ζωή να μας περάσει. Και σε όλα όσα κάνουμε κάθε μέρα, έχουμε την ευθύνη της επιλογής. Ζήστε τη ζωή σας, βρείτε ιδέες που έχουν σημασία και μοιραστείτε τις. Οι δυνατότητες ζωής μας επιτρέπουν να ωθήσουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες… Διεκδικήστε την πραγματοποίησή τους!

Σημείωση: Το παραπάνω αναφέρεται αποκλειστικά στο θέλω ίσον δύναμαι. Βέβαια θα πρέπει να υπολογίζουμε και το δύναμαι ίσον θέλω!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr