NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Γιώργος Καράγιαννης

Founding Creative Partner, 2yolk

Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι βραβευμένος designer και πρεσβευτής της δύναμης του branding. Όπως λέει συνεχώς «όλα δουλεύουν για το brand».

Για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει εργαστεί για brand κάθε μεγέθους, από startup έως πολυεθνικές εταιρείες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως Unilever (Pummaro, Scandal, ΕΒΓΑ, Flora), Upfield, AB Βασιλόπουλος, Δέλτα, Vodafone, Diageo (Smirnoff, Baileys, J&B), Κάμπος Χίου, Νίκας, Παγωτά Δωδώνη, Tottis, Coca-Cola Hellenic, Pinar, Saudia κ.ά. 

Το 2003, μαζί με την Εμμανουέλα Μπιτσαξάκη, ιδρύουν την 2yolk, ένα branding & design agency που ειδικεύεται στη δημιουργία και ανάπτυξη brands και στον σχεδιασμό συσκευασιών. Ως υπεύθυνος δημιουργικού, είδε την 2yolk να εξελίσσεται σε ένα από τα καλύτερα γραφεία στην Ελλάδα και τις δουλειές του να βραβεύονται σε διεθνείς και ελληνικούς διαγωνισμούς για το branding & design, όπως, Pentawards, Red Dot Awards, German Design Awards, ED Awards, Ermis Αwards, ΕΒΓΕ κ.ά. 

Ιδρυτικό μέλος του τομέα branding & design της ΕΔΕΕ, αυτή την περίοδο, διατελεί πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τομέα, τον οποίο εκπροσωπεί και ως μέλος του ΔΣ της ΕΔΕΕ.

Ο Γιώργος ταξιδεύει συχνά, αναζητώντας φρέσκες ιδέες και λατρεύει να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Συχνά μιλάει για αυτά, ως ομιλητής σε συνέδρια για το design και το branding. 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr