NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Μιχάλης Χαριτόπουλος

Managing Director, fiftyeggz

Ο Μιχάλης Χαριτόπουλος είναι ο ιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Fiftyeggz που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2004, παρέχοντας υπηρεσίες creative branding, design και 360ο campaigns. Projects που αναλαμβάνει η εταιρεία αφορούν τόσο την Ελλάδα όσο και χώρες του εξωτερικού. 

Κατέχει πολύχρονη εμπειρία στο corporate and brand communication: δημιουργία concept, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, web design, online/social media και offline διαφημίσεις. 

Έχει σπουδάσει Communications / Design & Advertising στο Middlesex University. Επίσης, μένοντας πιστός στις εξελίξεις, ενημερώνεται συνεχώς σε διεθνή συνέδρια (WebSummit, WordCamp κ.α.), διευρύνει συνεχώς τις ικανότητές του με επιπλέον εκπαίδευση, όπως η πιστοποίηση σε Digital & Social Media Advertising από την εκπαιδευτική πλατφόρμα Udemy, η πιστοποίηση σε Marketing and Communications στο International Business Management Institute - Berlin, Germany κ.α. 

Marketing Projects που έχει τρέξει έχουν βραβευτεί κατά καιρούς σε ποικίλους διαγωνισμούς, όπως EΒΓΕ και LGFD, ενώ άρθρα του πάνω στο design, το marketing & την επικοινωνία δημοσιεύονται κατά καιρούς σε επιχειρηματικά sites, blogs και περιοδικά.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το τρέξιμο, έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και Ορεινών Μαραθωνίων όπως ο Olympus Marathon. Τέλος, με σταθερή προτίμηση στον Picasso και τον Damien Hirst, παρακολουθεί την πορεία της μοντέρνας τέχνης του 20ου και του 21ου αιώνα.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr