NEWSFLASH...
Coaching & Training | Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

5 Smart Συμβουλές για επιτυχημένα TikTok videos

5 Smart Συμβουλές για επιτυχημένα TikTok videos

Το TikTok είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ιδίως στη GEN Z (τη γενιά με ημ/νία γέννησης 1997-2012).

Ακολουθούν κάποια αποσπάσματα που αναφέρονται στο https://ads.tiktok.com/: «Η χαρά και η ευτυχία είναι δύο από τα πιο δυνατά συναισθήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι χρήστες του Gen Z τα έχουν αναγνωρίσει ως τα 2 κορυφαία θετικά συναισθήματα που σχετίζονται με το TikTok…

Η Gen Z μεγάλωσε εκφράζοντας τον εαυτό της στο διαδίκτυο και η αυτοέκφρασή της ήταν πάντα αδιαχώριστη από τη δημιουργικότητα. Εν τω μεταξύ, το TikTok θεωρείται από το Gen Z ως μια πλατφόρμα στενά συνδεδεμένη με τη δημιουργική έμπνευση».

Αυτό σημαίνει ότι το TikTok αποτελεί για αυτή τη γενιά έναν σύγχρονο τρόπο κοινωνικοποίησης, διάδρασης και έκφρασης. Τα video του TikTok είναι σύντομα και γι’ αυτό τα brands πρέπει να δημιουργούν «έξυπνο» περιεχόμενο που να τους δίνει μια «μοντέρνα» μορφή ακόμα κι όταν μιλάμε για πιο παραδοσιακές μάρκες. Ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά επιτυχίας του TikTok είναι η έμφαση στο ανθρώπινο στοιχείο γιατί προσδίδει αμεσότητα και οικειότητα στον viewer.

Πώς, λοιπόν, θα πετύχουμε virality και organic επιτυχία χωρίς να πληρώσουμε διαφήμιση ή επενδύοντας ελάχιστο budget; Η απάντηση είναι μία. Catchy περιεχόμενο! Tips:

  • Το περιεχόμενο πρέπει να μοιάζει όσο πιο native γίνεται μέσα στο TikTok και να «μιλά τη γλώσσα» του Μέσου και όχι να φαίνεται «ξύλινο». Με βάση την ανθρωποκεντρική του φύση, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε έναν ambassador ή ένα friendly face με κοντινά πλάνα και υπότιτλους.
  • Είναι καλό να εξάπτει την Περιέργεια του χρήστη ώστε να το δει.
  • Είναι χρήσιμο να προσθέτει αξία η οποία όμως, ως πληροφορία, είναι σημαντικό να φαίνεται στα πρώτα δευτερόλεπτα (π.χ. ένα super (τίτλος) για τον λόγο που πρέπει να δεις το video).
  • Η χρήση του χιούμορ είναι, τις περισσότερες φορές, ένας πολύ καλός σύμμαχος.
  • Χρησιμοποιήστε τα trends του TikTok.

Τα video του TikTok είναι ευχάριστα, δημιουργικά, χαρούμενα, συναρπαστικά! Για να μπορέσετε να τα υλοποιήσετε σωστά, πετυχαίνοντας τους εμπορικούς στόχους σας, είναι καλό να συνεργαστείτε με διαφημιστική εταιρεία ή με έναν digital content creator που να μπορεί να σας δημιουργήσει το concept, το σενάριο και να πραγματοποιήσει αποτελεσματικά το γύρισμα και το production!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr