NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Σταμάτης Τσακλάνος

CEO, OPIS Group Ltd

Ο Σταμάτης Τσακλάνος είναι CEO της εταιρείας OPIS Group Ltd τα τελευταία 7 χρόνια και έχει αναπτυχθεί επιχειρηματικά σε μία πλειάδα δράσεων σε διαφορετικούς τομείς.  Η εταιρεία του δραστηριοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια σε Ελλάδα, Αγγλία αλλά και Βουλγαρία.

Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησής του είναι το Business Management, το HR Management μεγάλων εταιρειών σε Ελλάδα αλλά και Μεγάλη Βρετανία, και η δημιουργία επιχειρήσεων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Βουλγαρία, η Αγγλία και η Κύπρος. 

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει επιτελέσει καθηγητής στους κλάδους του Business Management, του Human Resource Management αλλά και κλάδου StartUp Business Creation σε κολέγιο του Λονδίνου. To 2017 δημιούργησε την πλατφόρμα OPIS Jobs UK η οποία αναλαμβάνει την πλήρη μετακίνηση ατόμων στη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό την έναρξη εργασίας και την πλήρη εγκατάσταση στην Αγγλία. 

Το 2020 ίδρυσε την εταιρεία Startify BG και ασχολείται παράλληλα με την ίδρυση και την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων με φορολογική έδρα το Λονδίνο, τη Σόφια αλλά και την Κύπρο. 

Ο Σταμάτης είναι απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός και Business Manager αγγλικών Πανεπιστημίων και έχει εξειδικεύσει τις γνώσεις του με πιστοποίηση Business Management & Markting στο πανεπιστήμιο της Pennsylvania των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η νέα του εταιρεία Startify BG, κομμάτι της OPIS Group LTD, έχει διαμεσολαβήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη μεταφορά φορολογικής έδρας πολλών επιχειρήσεων από το Λονδίνο και την Ελλάδα στη Σόφια και παράλληλά έχει ιδρύσει από το μηδέν περισσότερες από 60 εταιρίες εντός συνόρων Βουλγαρίας, έχοντας εξασφαλίσει στους επιχειρηματίες ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς για τις επιχειρήσεις τους με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr