NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Κυριάκος Ποζρικίδης

Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ

Ο Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε., διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου της Ουαλίας.

Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1995 – 1998) Πρόεδρος (1998 – 2000) στην Ευρωπαϊκή Ένωση Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (2012 – σήμερα) στην παγκόσμια ένωση εκθέσεων (Union des Foires Internationals) και μέλος της ευρωπαϊκής ομάδας εργασίας της UFI (Regional Chapter Europe). Μέλος της Ένωσης Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (Central European Fairs Alliance – CEFA). Πιστοποιημένο μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Επαγγελματιών Οργανωτών Εκθέσεων (IAEM).

Κατείχε την θέση του Project Manager για την διεκδίκηση της Παγκόσμιας Έκθεσης ΕΧΡΟ 2008 από τη Θεσσαλονίκη, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HELEXPO AE, από το 2007 μέχρι το 2010 κατείχε την θέση του Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΘ Α.Ε.  και μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr